Szakmaismereti képzések Zöldség- és gyümölcs feldolgozó részszakképesítés (pályaorientáció) tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Alapanyagokat (zöldség, gyümölcs) átvenni, minősíteni, tisztítani, kezelni, minőségét ellenőrizni, tárolni, előkészíteni. Zöldségkonzerveket gyártani, gyümölcsbefőtteket készíteni. Lekvárokat, szörpöket, pulpokat, velőket előállítani, Aszalni, szárítmányokat készíteni, savanyítani, Gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat elvégezni, a késztermékeket ellenőrizni és minősíteni.

Technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni, tisztítani, Üzem víz- és energiagazdálkodását megszervezni, melléktermékeket, hulladékokat kezelni, Munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait betartani és betartatni.Vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítéstanfolyam #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítésképzés #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítéstanfolyamról #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítésoktatás #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítésvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető az 56/2016. (VIII. 19.) FM rendelet 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről szerint
  • Pályaalkalmassági követelmények: nem szükségesek

Célközönség:

  • A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Szakmaismereti képzések Zöldség- és gyümölcs feldolgozó részszakképesítés (pályaorientáció) tanfolyammal kapcsolatos információk

54.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok