Bonbon- és cukorkakészítő tanfolyam

Avatar
Perjés F. Zsófia
Avatar
B. László
Avatar
E. Krisztina

A tanfolyamról

A Bonbon- és cukorkakészítő szakember kézműves és ipari körülmények között bonbonokat és cukorkákat készít. Munkája során technológiai, illetve termelési számításokat végez. Átveszi, raktározza és előkészíti a gyártáshoz szükséges nyersanyagokat. A termékek előállítása során beállítja és kezeli a gépeket, berendezéseket és az eszközöket. Bonbonokat és cukorkákat készít a technológiai utasításoknak megfelelően, majd ezeket csomagolja és szakszerűen tárolja.

Alapvető minőségbiztosítási vizsgálatokat végez a nyersanyagokon és a termékeken. A Bonbon- és cukorkakészítő termeléssel kapcsolatos dokumentumokat a minőségbiztosítási rendszerek előírásai szerint a saját felelősségi körében vezeti. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz- munka-és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával (4-es szint) és betartatásával végzi.

Szakképesítés sorszáma: 07214008
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.12.20.

# /- #bonbonéscukorkakészítő #bonbonéscukorkakészítőtanfolyam #bonbonéscukorkakészítőképzés #bonbonéscukorkakészítőtanfolyamról #bonbonéscukorkakészítőoktatás #bonbonéscukorkakészítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Bonbon- és cukorkakészítő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Bonbon- és cukorkakészítő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

  • A Bonbon- és cukorkakészítő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden élelmiszeripari tevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Bonbon- és cukorkakészítő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Perjés F. Zsófia

0/5
4 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

B. László

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

E. Krisztina

0/5
11 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Bonbon- és cukorkakészítő tanfolyammal kapcsolatos információk

119.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 200 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Bonbon- és cukorkakészítő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök