Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése megújító tanfolyam

Felnőttképzés MODELLO Módszertani és Képzési Intézet. Új tanfolyamok!
Képzési koordinátor

A tanfolyamról

A képzés szakképesítéshez, szakmai végzettséghez nem köthető kompetenciák fejlesztését célozza azzal, hogy a képzésben résztvevő képes legyen a munkahelyén, a munkavégzéssel kapcsolatos esetlegesen előforduló balesetveszélyes helyzeteket felismerni, elhárítani, illetve az esetlegesen bekövetkezett egészségügyi „vészhelyzeteket” felismerni, szakszerű segítséget hívni, és az illetékesség határait betartva ellátni az arra rászorulót.

A képzés segít a munkahelyi elsősegély-nyújtási kötelezettség teljesítésében, mely nem csak erkölcsi, hanem törvényi kötelességünk is (1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 46. § és 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről 20.§ ).

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztésetanfolyam #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztéseképzés #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztésetanfolyamról #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztéseoktatás #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztésevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése megújító tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Befejezett iskolai végzettséget nem igényel

Célközönség:

  • A Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése megújító tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése megújító tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Képzési koordinátor

5.0/5
14 tanfolyam
1 visszajelzés
7 résztvevő
Több
Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése megújító tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 50 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése megújító tananyag (jegyzet),