Koncert és televízió műsor világosító tanfolyam

Avatar
Kovács H. Dénes
Avatar
B. László
Avatar
Bagi A. Eszter

A tanfolyamról

A koncert és televízió műsor világosító szakember a koncert, vagy televíziós produkció technikai igényeinek felmérését követően világítástechnikai ismeretei alapján összeállítja a szükséges világítási eszközök listáját és pontos világítási tervet készít. Megtervezi a szükséges áram igényt, rajzon ábrázolja a lámpatartó rendszereken azok pontos felfüggesztési pontjait.

Televíziós műsorok esetében egyeztet a rendezővel és a vezető operatőrrel, a kamerák nézés irányairól, a műsorban résztvevők számáról és pontos elhelyezésükről. Fénypult kezelési és világítás elméleti ismeretei segítségével bevilágítja a koncert, vagy televíziós műsor tereit.

Koncert és televízió műsor világosító szakember felprogramozza és irányítja a digitális fényvezérlő pultot. Feladata a tevékenységi körének megfelelő munkafolyamatok specifikálása és koordinálása, a szükséges fejlesztések kivitelezésében való részvétel, a műszaki, technikai munkálatok felügyelete, az üzemeltetés ellenőrzése. A berendezések meghibásodása esetén gondoskodik azok azonnali javításáról és az eszközök helyettesítéséről.

Szakképesítés sorszáma: 02114007
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.01.13.

# /- #koncertéstelevíziósműsorvilágosító #koncertéstelevíziósműsorvilágosítótanfolyam #koncertéstelevíziósműsorvilágosítóképzés #koncertéstelevíziósműsorvilágosítótanfolyamról #koncertéstelevíziósműsorvilágosítóoktatás #koncertéstelevíziósműsorvilágosítóvizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Koncert és televízió műsor világosító tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Koncert és televízió műsor világosító tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: –
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: –

Célközönség:

 • A Koncert és televízió műsor világosító tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden média szakirányt szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Koncert és televízió műsor világosító végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Kovács H. Dénes

0/5
4 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

B. László

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Bagi A. Eszter

0/5
3 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Koncert és televízió műsor világosító tanfolyammal kapcsolatos információk

179.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 340 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Koncert és televízió műsor világosító tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök