Sportoktató (tájékozódási futás sportágban) tanfolyam

Avatar
J. Miklós
Avatar
Sz. Mária
Avatar
L. Bonifác

A tanfolyamról

A tájékozódási futás sportoktató szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja az oktatáson résztvevők foglalkozását. Tisztában van a sportág hazai történetével. Alapszinten megtanítja a sportág mozgásanyagát, technikáját. Ismeri a sportág versenyszabályait. Sportágspecifikus ismereteket nyújt, kialakítja a sportági jártasságot, képességeket, készségeket fejleszt. Felismeri és gondozza a tehetséget.

Értékeli a tanulók edzéseken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket. Felméri a tanulók technikai tudását és képes javítani azokat. Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában.

Rekreációs szakemberként részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők sportolási programjának összeállítását.

Szakképesítés sorszáma: 10144031
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.02.17.

# /- #sportoktató #tájékozódásifutássportág #sportoktatótájékozódásifutássportágban #sportoktatótájékozódásifutássportágbantanfolyam #sportoktatótájékozódásifutássportágbanképzés #sportoktatótájékozódásifutássportágbantanfolyamról #sportoktatótájékozódásifutássportágbanoktatás #sportoktatótájékozódásifutássportágbanvizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Sportoktató (tájékozódási futás sportágban) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportoktató (tájékozódási futás sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Sportoktató (tájékozódási futás sportágban) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden sporttevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Sportoktató (tájékozódási futás sportágban) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

J. Miklós

0/5
41 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Sz. Mária

0/5
1 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

L. Bonifác

0/5
13 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Sportoktató (tájékozódási futás sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk

114.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 190 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportoktató (tájékozódási futás sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök