Digitális írástudás (FKTV2) tanfolyam

Felnőttképzés MODELLO Módszertani és Képzési Intézet. Új tanfolyamok!
Képzési koordinátor

A tanfolyamról

Az IKT 0-1 szint alapvető digitális kompetenciáinak elsajátítása. A képzés célja, hogy a résztvevők megfeleljenek az információs társadalom legalapvetőbb elvárásainak, azaz alap szinten tudják használni a számítógépet és az internetet, javítva ezáltal a programban résztvevők életminőségét, javítva munkaerő-piaci lehetőségeit.

A program további célja, hogy kezdő (és újrakezdő) számítógép-használóknak megtanítsa azokat az ismereteket, amelyek az átlagos felhasználói szintű készségek megszerzéséhez szükségesek.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #digitálisírástudástanfolyam #digitálisírástudásképzés #digitálisírástudástanfolyamról #digitálisírástudásoktatás #digitálisírástudásvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Digitális írástudás tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Alapfokú iskolai végzettséghez nem kötött

Célközönség:

  • A Digitális írástudás tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Digitális írástudás tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Képzési koordinátor

5.0/5
14 tanfolyam
1 visszajelzés
7 résztvevő
Több
Digitális írástudás tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 50 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Digitális írástudás tananyag (jegyzet),