Szövettenyésztő tanfolyam

Avatar
M.Anikó
Avatar
M. Tünde
Avatar
T. Róbert

A tanfolyamról

A szövettenyésztő szakember a mezőgazdaság és erdészet ágazatán belül általános kertészeti ismeretekkel, általános fajismerettel rendelkezik. Munkája során növényi szöveteket tart fenn és tenyészt laboratóriumi körülmények között. Ismeri a mikroszaporítás folyamán használt eszközöket, gépeket és folyamatokat.

Használja és karbantartja a mikroszaporítás tevékenységéhez szükséges eszközöket, gépeket a tevékenységhez kapcsolódó baleset-, munka- és környezetvédelmi előírások betartása mellett. Ismeri a különböző fajoknál alkalmazott szaporítási technológiákat és szövettenyésztési, nevelési módszereket. Munkájában törekszik arra, hogy az előállított növényi termék megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek, különös gondossággal ügyel a steril körülmények fenntartására. Csapatmunkában dolgozik és együttműködik a szakmai munkában résztvevőkkel.

Szakképesítés sorszáma: 08123004
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.01.18.

# /- #szövettenyésztő #szövettenyésztőtanfolyam #szövettenyésztőképzés #szövettenyésztőtanfolyamról #szövettenyésztőoktatás #szövettenyésztővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Szövettenyésztő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Szövettenyésztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Szövettenyésztő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden mezőgazdaságot szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Szövettenyésztő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M.Anikó

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

M. Tünde

0/5
16 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

T. Róbert

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Szövettenyésztő tanfolyammal kapcsolatos információk

289.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 600 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Szövettenyésztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök