Speciális-mentes sütőipari termékkészítő tanfolyam

Avatar
Horváthné G. Vivien
Avatar
F. Béla
Avatar
F. Regina

A tanfolyamról

A speciálismentes sütőipari termékkészítő különböző eljárásokkal kizárólag speciális-mentes sütőipari termékeket készít. Ezeken belül készít például glutén – laktóz – kazein szója mentes illetve egyedi táplálkozási igényt kielégítő sütőipari termékeket. Munkája során meghatározza a szükséges nyersanyagok fajtáit és mennyiségét. Előkészíti a speciális-mentes sütőipari termékekhez szükséges nyersanyagokat, majd azokból kovászt vagy tésztát készít.

A speciális-mentes sütőipari termékekhez szükséges tésztákat érleli, majd feldolgozza különböző tömegű, alakú termékekké. Tésztalazítást végez, majd a terméket megsüti. A speciális-mentes sütőipari készterméket felelősséggel kezeli, ha szükséges csomagolja és a vevő számára jelöléssel látja el. Munkája során betartja a vonatkozó technológiai és minőségbiztosítási előírásokat.

Munkáját sütőipari gépek, berendezések és eszközök segítik, melyeket szakszerűen kezel. A hulladékokat a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli, környezettudatos magatartással végzi a munkáját. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz– munka-és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával végzi.

Szakképesítés sorszáma: 07214013
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.12.20.

# /- #speciálismentessütőiparitermékkészítő #speciálismentessütőiparitermékkészítőtanfolyam #speciálismentessütőiparitermékkészítőképzés #speciálismentessütőiparitermékkészítőtanfolyamról #speciálismentessütőiparitermékkészítőoktatás #speciálismentessütőiparitermékkészítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Speciális-mentes sütőipari termékkészítő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Speciális-mentes sütőipari termékkészítő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: sütőipari területen szerzett minimum 3 év gyakorlat

Célközönség:

 • A Speciális-mentes sütőipari termékkészítő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden élelmiszeripart szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Speciális-mentes sütőipari termékkészítő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Horváthné G. Vivien

0/5
1 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

F. Béla

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

F. Regina

0/5
8 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Speciális-mentes sütőipari termékkészítő tanfolyammal kapcsolatos információk

139.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 250 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Speciális-mentes sütőipari termékkészítő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök