Tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó tanfolyam

Avatar
Zrupkó F. Zalán
Avatar
V.Dávid
Avatar
Cs. Bálint

A tanfolyamról

A tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó képes lesz minden olyan veszélyes vagy túlnyomás alatt lévő gázt, folyadékot vagy olvadékot használó tároló vagy technológiai berendezés (olajipari-, vegyipari-, gyógyszeripari gépek, berendezések, sűrített levegőt használó technológiai rendszerek, levegőbontó és gázokat cseppfolyósító berendezések, egyéb tartályok és nyomástartó edények) hegesztési tevékenységet nem igénylő telepítését, szerelését, karbantartását, javítását, időszakos felújítását és bontását elvégezni.

Általános szerelési, hibakeresési, mérési, készre szerelési feladatokat ellátni
betartva a munka-, baleset-, tűz és környezetvédelmi, valamint a szakmára, szerelésijavítási technológiára vonatkozó egyéb előírásokat.
Feladata továbbá az ezekhez kapcsolódó csőhálózatok és szerelvények szerelése, karbantartási feladatok, nyomáspróbák és vegyi kezelésnek nem minősülő szennyeződés eltávolítások elvégzése és dokumentálása számítógéppel.

Szakképesítés sorszáma: 07993006
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.02.02.

# /- #tárolótartályésnyomástartóberendezésjavítókarbantartó #tárolótartályésnyomástartóberendezésjavítókarbantartótanfolyam #tárolótartályésnyomástartóberendezésjavítókarbantartóképzés #tárolótartályésnyomástartóberendezésjavítókarbantartótanfolyamról #tárolótartályésnyomástartóberendezésjavítókarbantartóoktatás #tárolótartályésnyomástartóberendezésjavítókarbantartóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: A következő szakirányú szakmai képzettség, illetve szakképesítés egyikével, vagy az ezzel egyenértékű jogelőd szakképesítéssel kezdhető meg a képzés: - Élelmiszeripari gépkezelő - Villanyszerelő -Elektronikai műszerész - Szerkezetépítő és -szerelő - Hűtő- és szellőzésrendszer-szerelő - Központifűtés- és gázhálózat-rendszer-szerelő - Víz- és csatornarendszer-szerelő - Épület- és szerkezetlakatos - Finommechanikai műszerész - Ipari gépész - Szerszám- és készülékgyártó - Mezőgazdasági gépész - Mezőgazdasági gépésztechnikus - Karosszéria-lakatos - Vegyipari rendszerkezelő - Bármely egyéb, a gépészet ágazathoz tartozó szakképesítés
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: –

Célközönség:

 • A Tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Zrupkó F. Zalán

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

V.Dávid

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Cs. Bálint

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó tanfolyammal kapcsolatos információk

119.990 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Tárolótartály és nyomástartó berendezés javító, karbantartó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök