Sportedző (kick-box sportágban) tanfolyam

Avatar
K. Benjamin
Avatar
K. János
Avatar
G. Márton

A tanfolyamról

A kick-box sportedző szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a sportág technikai elemeit. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket. Felméri sportolói állóképességét, technikai tudását, valamint edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását.

Edzőversenyeket és -versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez. Megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus stb.). Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egységek/intézmények munkájában.

Rekreációs szakemberként részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők plálkozásának, sportolási programjának összeállítását.

Szakképesítés sorszáma: 10145038
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.03.11.

# /- #sportedző #kickboxsportág #sportedzőkickboxsportágban #sportedzőkickboxsportágbantanfolyam #sportedzőkickboxsportágbanképzés #sportedzőkickboxsportágbantanfolyamról #sportedzőkickboxsportágbanoktatás #sportedzőkickboxsportágbanvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Sportedző (kick-box sportágban) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportedző (kick-box sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség:-
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: az országos sportági szakszövetség részéről - a honlapján közzétett - szakmai szempontok szerinti sportági jártasság igazolása, szakmai ajánlás szükséges.

Célközönség:

 • A Sportedző (kick-box sportágban) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden sporttevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Sportedző (kick-box sportágban) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

K. Benjamin

0/5
43 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

K. János

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

G. Márton

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Sportedző (kick-box sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk

169.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportedző (kick-box sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök