Live stream mozgóképtartalom-gyártó tanfolyam

Avatar
Ifj. G. Attila
Avatar
H. Elemér
Avatar
H. Izabella

A tanfolyamról

A Live stream mozgóképtartalom-gyártó szakember, aki a streamolást (műsor sugárzást) végző néhány fős ministábokban közreműködik, vagy irányítja azt. A megrendelő igényeinek felmérését követően költségvetést és árajánlatot készít, majd ennek elfogadása után elkészíti a produkcióhoz tartozó terveket (pl. technikai forgatókönyv, logisztikai és gyártási tervek).

Az adott helyszínen a tervek alapján telepíti és beállítja a digitális képfelvevő eszközöket, lámpákat, mikrofonokat, és az ezekhez szükséges digitális vezérlő és rögzítő berendezéseket. Adáskész állapotba állítja az internetes közvetítéshez szükséges berendezéseket, szoftvereket.

A live stream mozgóképtartalom-gyártó szakember a produkció és a felvétel alatt önállóan kezeli a berendezéseket, vagy nagyobb stábban a rendező, a vezető operatőr, a fővilágosító, a hangmérnök utasításait követve dolgozik. Gondoskodik az interneten történő tartalom közvetítés/ zavartalan lebonyolításáról. A munkájához használt technikai berendezések meghibásodása esetén gondoskodik azok azonnali javításáról és az eszközök helyettesítéséről.

Szakképesítés sorszáma: 02114008
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.01.13.

# /- #livestreammozgóképtartalomgyártó #livestreammozgóképtartalomgyártótanfolyam #livestreammozgóképtartalomgyártóképzés #livestreammozgóképtartalomgyártótanfolyamról #livestreammozgóképtartalomgyártóoktatás #livestreammozgóképtartalomgyártóvizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül Live stream mozgóképtartalom-gyártó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Live stream mozgóképtartalom-gyártó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: –
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: –
 • Egyéb feltételek: A képzésre jelentkezőnek jelentkezésekor egy motivációs levélből és egy minimum 3, maximum 10 perc terjedelmű, saját készítésű, zenés slideshow-ból (fotómontázs, fotó sorozat), vagy saját videóból, vagy videómontázsból álló portfóliót kell beküldenie.

Célközönség:

 • A Live stream mozgóképtartalom-gyártó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden média tevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Live stream mozgóképtartalom-gyártó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Ifj. G. Attila

0/5
4 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. Elemér

0/5
3 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. Izabella

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Live stream mozgóképtartalom-gyártó tanfolyammal kapcsolatos információk

174.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 330 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Live stream mozgóképtartalom-gyártó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök