Mozgókép-készítő tanfolyam

Avatar
K. Ibolya
Avatar
M. István
Avatar
Fülöp D. Dénes

A tanfolyamról

A mozgókép-készítő szakember a mozgóképgyártás valamennyi területén (natúrfilm, rajzfilm és számítógépes animáció területén) a rendező utasításainak megfelelően tervező, fejlesztő, kivitelező és esetenként alkotómunkát végez.

Különböző mozgóképi technikákkal (hagyományos és digitális) 2D illetve 3D technikákkal készülő, különböző célú szerzői, vagy alkalmazott filmek stábjának közreműködője, vagy utómunka stúdió munkatársa. Jó kézügyességgel, kiváló térlátással, jó rajzkészséggel rendelkezik.

Élőfilmes területen az alábbi szakmacsoportokban asszisztensként, gyakornokként dolgozik: : – segédoperatőr, fókusz puller, világosító, kamera technikus, mikrofonos, hangrögzítő, vágóasszisztens, szinkronasszisztens, fénymegadó. Animációs területen 3D modellező, virtuális effektalkotó (VFX), 2D animáció tervező.

Feladatait képes önállóan, csapatmunkában megvalósítani, saját, vagy kapott forgatókönyv alapján. Mozgóképi tartalom előállításban vesz részt, szakmai együttműködésben dolgozik. Megválasztja, szakszerűen kezeli a feladataihoz kapcsolódó, kép és hangkezelő programokat, valamint világítás- és hangtechnikai, illetve képmegjelenítő eszközöket. Lépést tart a szakma technikai fejlődésével.

Szakképesítés sorszáma: 02115004
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.12.20.

# /- #mozgóképkészítő #mozgóképkészítőtanfolyam #mozgóképkészítőképzés #mozgóképkészítőtanfolyamról #mozgóképkészítőoktatás #mozgóképkészítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Mozgókép-készítő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Mozgókép-készítő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Mozgókép-készítő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden média tevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Mozgókép-készítő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

K. Ibolya

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

M. István

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Fülöp D. Dénes

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Mozgókép-készítő tanfolyammal kapcsolatos információk

334.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 700 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Mozgókép-készítő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök