Sportedző (tájékozódási futás sportágban) tanfolyam

Avatar
K. Tibor
Avatar
P. Dezső
Avatar
I. Bianka

A tanfolyamról

A tájékozódási futás sportedző szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja az oktatáson résztvevő kezdő-, középhaladó- és haladó versenyzők foglalkozásait, rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Tisztában van a sportág hazai és nemzetközi történetével. Ismeri a sportág teljes mozgásanyagát, alapvető és speciális technikáit. Ismeri a tájfutás játék-, és versenyszabályait. Sportágspecifikus ismereteket nyújt, kialakítja a sportági jártasságot, képességeket, készségeket fejleszt. Felismeri és gondozza a tehetséget.

Tudásával segíti a fiatal junior versenyzők stratégiai és taktikai fejlődését. Értékeli a versenyzők edzéseken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítő-készségüket. Felméri a versenyzők technikai tudását és képes javítani azokat.

Részt vesz mind a szabadidős tevékenységet, mind a junior versenyzők edzéseit szervező egység/intézmény munkájában. Sokoldalú szakemberként szervezi és irányítja az utánpótlás versenyzők és felnőtt szabadidős sportolók foglalkozásait, versenyeit. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők sportolási programjának összeállítását.

Szakképesítés sorszáma: 10145030
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.02.17.

# /- #sportedző #tájékozódásifutássportág #sportedzőtájékozódásifutássportágban #sportedzőtájékozódásifutássportágbantanfolyam #sportedzőtájékozódásifutássportágbanképzés #sportedzőtájékozódásifutássportágbantanfolyamról #sportedzőtájékozódásifutássportágbanoktatás #sportedzőtájékozódásifutássportágbanvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Sportedző (tájékozódási futás sportágban) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportedző (tájékozódási futás sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: - Legalább 1 éves versenyengedélyes tájékozódási futó versenyzői gyakorlat, melyet az országos sportági szövetség igazol.

Célközönség:

 • A Sportedző (tájékozódási futás sportágban) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden futni szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Sportedző (tájékozódási futás sportágban) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

K. Tibor

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Dezső

0/5
15 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

I. Bianka

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Sportedző (tájékozódási futás sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk

169.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportedző (tájékozódási futás sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök