Kézműves sörgyártó tanfolyam

Avatar
Ötvös G. Gábor
Avatar
Bánszki D. Botond
Avatar
Szolnoki L. Ottó

A tanfolyamról

A Kézműves sörgyártó munkája során ellátja egy sörfőző üzem rábízott feladatait, vagy akár saját kézműves sörfőzdét vezet. Részt vesz a sörkészítés előkészítő, termelési és befejező folyamataiban. A sör előállításához szükséges alap, segéd és járulékos anyagokat rendel, minősít, napi termelést, szakmai számításokat végez, gépeket kezel, minőségbiztosításhoz kapcsolódó dokumentációt vezet. Félkész és készterméket vizsgál, minősít.

Figyel a biztonságos munkavégzésre, betartva a jövedéki, higiéniai, munka, tűz és környezetvédelmi előírásokat. munkakapcsolatot tart fent a beszállítókkal, megrendelőkkel, hatóságokkal. Nyitott az innovációra, az új ízekre, technológiákra, szakmai trendekre. Technológiai tudását, kifinomult érzékszerveit felhasználva részt vehet új termék fejlesztésében. Szakmai tudását folyamatosan fejleszti, nyitott és együttműködő munkatársaival, döntései megalapozottak.

Szakképesítés sorszáma: 07214011
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.12.20.

# /- #kézművessörgyártó #kézművessörgyártótanfolyam #kézművessörgyártóképzés #kézművessörgyártótanfolyamról #kézművessörgyártóoktatás #kézművessörgyártóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Kézműves sörgyártó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kézműves sörgyártó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: középfokú végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükségesek
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Kézműves sörgyártó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden feldolgozóipart szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Kézműves sörgyártó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Ötvös G. Gábor

0/5
1 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Bánszki D. Botond

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Szolnoki L. Ottó

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Kézműves sörgyártó tanfolyammal kapcsolatos információk

204.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 400 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kézműves sörgyártó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök