Vertikális kertész tanfolyam

Avatar
Horváth G. Bejke
Avatar
P. József
Avatar
Ifj. K. Balázs

A tanfolyamról

A Vertikális kertész a speciális kialakítású termesztőberendezésekben zöldség-, fűszer-, gyümölcstermő és dísznövénytermesztési feladatokat lát el. Ismeri az itt termeszthető fajokat és fajtákat. Zöldség-, fűszer, gyümölcstermő és dísznövényeket szaporít, palántát nevel, ültet, növényápolási, tápanyagellátási, növényvédelmi munkákat végez.

Gondozási, betakarítási, válogatási, áru előkészítési, csomagolási tevékenységet végez és a tevékenységhez szükséges adminisztrációs feladatokat lát el. Ismmeri és alkalmazza a termesztési folyamat során használt szoftvereket. Közreműködik a speciális termesztőberendezések létesítésénél, a termesztőberendezést és az abban alkalmazott gépeket, eszközöket, digitális környezetszabályozó berendezéseket üzemelteti, használja, karbantartja.

Épületek (irodaházak, vendéglátó egységek, köznevelési intézmények, lakások stb.) belső tereiben különböző méretű és alakú, szobanövényeket, zöldség, és fűszernövényeket magába foglaló élő növényfalakat, növénytornyokat létesít, gondoz, karbantart.

Kültereken, parkokban, épületeken különböző termesztőközegek felhasználásával függőleges kerteket, dísz, zöldség és fűszernövény zöldfalakat telepít és gondoz. Munkavégzése közben betartja a munka-, tűz-, baleset-, környezetvédelmi előírásokat, a higiénés szabályokat.

Szakképesítés sorszáma: 08122003
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.01.18.

# /- #vertikáliskertész #vertikáliskertésztanfolyam #vertikáliskertészképzés #vertikáliskertésztanfolyamról #vertikáliskertészoktatás #vertikáliskertészvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vertikális kertész tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Vertikális kertész tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Vertikális kertész tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden kertészetet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vertikális kertész végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Horváth G. Bejke

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. József

0/5
12 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. K. Balázs

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Vertikális kertész tanfolyammal kapcsolatos információk

159.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 300 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Vertikális kertész tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök