Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó tanfolyam

Avatar
Dr. F. Zsolt
Avatar
A. András
Avatar
H. József

A tanfolyamról

A vasúti vontatójárművek fékberendezéseinek, fékszerkezeteinek karbantartását, vizsgálatát és javítását, valamint a vasúti vontatójárművek levegőellátó berendezéseinek ellenőrzését, javítását végzi. Műhelyben végrehajtandó feladata az előírt fékvizsgálati mérések elvégzése és bizonylatolása, a központi javításba bevont alkatrészek cseréje. Feladatai közé tartozik továbbá a vasúti vontatójárművek pneumatikus berendezéseinek (pl. ajtóműködtetés) ellenőrzése, karbantartása, javítása.

Szakképesítés sorszáma: 07163005
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.09.01

# /- #Vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartó #Vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartótanfolyam #Vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartóképzés #Vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartótanfolyamról #Vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartóoktatás #Vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: vasipari-villamosipari szakmai végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: „vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó” képzéssel és vizsgával rendelkező munkavállaló mellett eltöltött 3 hónap járműszerelői gyakorlat

Célközönség:

  • A Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. F. Zsolt

0/5
25 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

A. András

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó tanfolyammal kapcsolatos információk

94.990 Ft

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó tananyag (jegyzet)
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping