Műszeres analitikus tanfolyam

Avatar
Nemes N. Gyula
Avatar
H. László

A tanfolyamról

A műszeres analitikus önállóan vagy magasabban képzett szakember irányításával kutató, vizsgáló vagy üzemi laboratóriumokban vegyipari, gyógyszeripari, élelmiszeripari, kőolajipari, környezetvédelmi folyamatokkal kapcsolatos műszeres analitikai vizsgálatokat végez.

Korszerű műszeres analitikai módszereket alkalmaz informatikai háttérrel, vezérlő és adatfeldolgozó szoftverek alkalmazásával. Részt vesz módszer és folyamat validálásában, új analitikai módszerek kidolgozásában, valamint külső és belső auditokon. A vizsgálatokhoz kapcsolódó mintavételi, minta-előkészítési tevékenységet végez.

Felel a műszerek üzemkész állapotban tartásáról és karbantartásukról. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, tűz-munka-, környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával végzi. A munkaköréhez kapcsolódó adminisztrációs feladatokat a minőségügyi előírások szerint dokumentálja az informatikai háttér használatával.

Szakképesítés sorszáma:07115002
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #műszeresanalitikus #műszeresanalitikustanfolyam #műszeresanalitikusképzés #műszeresanalitikustanfolyamról #műszeresanalitikusoktatás #műszeresanalitikusvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Műszeres analitikus tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: − 54 524 03 Vegyész technikus, − 5 0711 24 08 Vegyész technikus, − Régebbi szakképesítések jogszabályi megfelelősége alapján.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: −

Célközönség:

  • A Műszeres analitikus tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki elfoglaltságot kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Műszeres analitikus végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Nemes N. Gyula

0/5
3 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. László

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Műszeres analitikus tanfolyammal kapcsolatos információk

169.900 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 480 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Műszeres analitikus tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping