Felépítő gép kezelő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A felépítő gép kezelő végzettséggel rendelkező a gyártási terv alapján ellenőrzi és előkészíti a termelés megkezdéséhez szükséges alapanyagokat, illetve a gép/géprész/berendezés biztonságos üzemeltetésre alkalmas állapotát. Kitölti a szükséges ellenőrző munkalapokat. Elindítja a gépet/géprészt/berendezést, majd a kívánt anyagjellemzőket gyártás közben folyamatosan ellenőrzi a rendszeresített mérő eszközökkel, és az értékeket a megfelelő munkalapokon feljegyzi.

Értesíti közvetlen felettesét/műszakvezetőjét minőségi eltérés, vészhelyzet, nem várt esemény esetén, illetve haladéktalanul leállítja a gépet/géprészt/berendezést. Képes a termelést tovább folytatni az első megfelelő termék legyártása után.

A „Felépítő gép kezelő” az Abroncsgyártóz 4 0722 24 01 kapcsolódó részszakmája.

# /- #felépítőgépkezelőtanfolyam #felépítőgépkezelőképzés #felépítőgépkezelőtanfolyamról #felépítőgépkezelőoktatás #felépítőgépkezelővizsga #felépítőgépkezelőrészszakma

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a felépítő gép kezelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
  • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges

Célközönség:

  • A felépítő gép kezelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden felépítő gép kezelő kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a felépítő gép kezelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Felépítő gép kezelő tanfolyammal kapcsolatos információk

139.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 250 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Felépítő gép kezelő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping