Felépítő gép kezelő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Felépítő gép kezelő tanfolyam elvégzése után a képzésben résztvevők képesek lesznek ellenőrizni, és előkészíteni a termelés megkezdéséhez szükséges alapanyagokat a gyártási terv alapján, valamint gondoskodni arról, hogy a gép/géprész/berendezés biztonságos üzemeltetésre alkalmas állapotban legyen. A Felépítő gép kezelő tanfolyam résztvevői kitöltik a szükséges ellenőrző munkalapokat, elindítják a gépet/géprészt/berendezést, majd a kívánt anyagjellemzőket gyártás közben folyamatosan ellenőrzik a rendszeresített mérő eszközökkel, és az értékeket a megfelelő munkalapokon feljegyzik.

A Felépítő gép kezelő tanfolyam elvégzése után a résztvevők munkavégzésük során értesítik közvetlen felettesüket/műszakvezetőjüket minőségi eltérés, vészhelyzet, nem várt esemény esetén, illetve haladéktalanul leállítják a gépet/géprészt/berendezést. A Felépítő gép kezelő tanfolyam résztvevői képesek a termelést tovább folytatni az első megfelelő termék legyártása után.

A Felépítő gép kezelő tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek kezelni és üzemeltetni a gépet/géprészt/berendezést a gyártási terv alapján. A Felépítő gép kezelő tanfolyam résztvevői kitöltik a szükséges ellenőrző munkalapokat, ellenőrzik a kívánt anyagjellemzőket gyártás közben a rendszeresített mérő eszközökkel, és az értékeket a megfelelő munkalapokon feljegyzik. Ha minőségi eltérés, vészhelyzet, vagy nem várt esemény történik, a Felépítő gép kezelő tanfolyam résztvevői haladéktalanul értesítik közvetlen felettesüket/műszakvezetőjüket, és leállítják a gépet/géprészt/berendezést. A Felépítő gép kezelő tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek a termelést tovább folytatni az első megfelelő termék legyártása után. A Felépítő gép kezelő tanfolyam elvégzése után a résztvevők biztonságosan kezelik és üzemeltetik a gépet/géprészt/berendezést a gyártási terv alapján.

A „Felépítő gép kezelő” az Abroncsgyártóz 4 0722 24 01 kapcsolódó részszakmája.

# /- #felépítőgépkezelőtanfolyam #felépítőgépkezelőképzés #felépítőgépkezelőtanfolyamról #felépítőgépkezelőoktatás #felépítőgépkezelővizsga #felépítőgépkezelőrészszakma

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a felépítő gép kezelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Felépítő gép kezelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
 • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
 • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges

Célközönség:

 • A felépítő gép kezelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden felépítő gép kezelő kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a felépítő gép kezelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
115 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Felépítő gép kezelő tanfolyammal kapcsolatos információk

139.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 250 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Felépítő gép kezelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök