Vasúti jármű diagnosztikus tanfolyam

M. Áron
A. András
Dr. Á. Árpád

A tanfolyamról

A vasúti jármű diagnosztikus a vasúti vontató- és vontatott járművek járműszerkezetének, fékberendezéseinek, a dízel vontatójárművek dízelmotorjának és erőátvitelének, a vasúti járművek villamos erőátvitelének és segédüzemi berendezéseinek mérését, minősítését végzi. Elsősorban ő végzi az álló és futópróbákat. Munkája során kiemelten szem előtt kell tartani a vasúti közlekedés biztonságát, a vasúti járművek gazdaságos üzemeltetését, karbantartását, javítását. Szakszerűen használja a különböző diagnosztikai készülékeket és szoftvereket.

A feladata végzése közben betartja az ágazati jogszabályokat, szabványokat, gyártói és vállalati előírásokat. Csapatmunkában, együttműködve is tud dolgozni, de képes önállóan végrehajtani a technológiai műveleteket. Folyamatosan továbbképzi magát, figyelemmel kíséri az új járműveknél alkalmazott technológiák diagnosztikai módszertanát, törekszik ezek minél gyorsabb elsajátítására.

Szakképesítés sorszáma: 07165002
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #vasútijárműdiagnosztikus #vasútijárműdiagnosztikustanfolyam #vasútijárműdiagnosztikuskepzes #vasútijárműdiagnosztikusoktatas #vasútijárműdiagnosztikustanfolyamrol #vasútijárműdiagnosztikusvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vasúti jármű diagnosztikus tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: A felsoroltak egyike vagy figyelembe vehetők a meghatározottakkal egyenértékű jogelőd szakképesítések is. Szakma/szakképesítés megnevezése azonosítószáma: Vasútijármű-szerelő technikus 5 0716 10 13, Vasúti jármű dízelmotor- és hajtásszerelő 54 525 11, Vasúti jármű szerkezeti és fékrendszer szerelője 54 525 12, Vasúti jármű villamos rendszereinek szerelője 54 525 13,
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: Vasúti járműszereléssel összefüggő munkakörben eltöltött 5 év szakmai gyakorlat

Célközönség:

  • A Vasúti jármű diagnosztikus tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vasúti jármű diagnosztikus végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

A. András

0/5
31 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. Á. Árpád

0/5
24 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Vasúti jármű diagnosztikus tanfolyammal kapcsolatos információk

379.900 Ft

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Vasúti jármű diagnosztikus tananyag (jegyzet)
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping