Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyam

Avatar
M. Áron
Avatar
Dr. Á. Árpád
Avatar
A. András

A tanfolyamról

A Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyam során elsajátítható tudás segítségével elvégezhető a korszerű (klimatizált, elektromos ajtóműködtetéssel, elektronikus utastájékoztatóval ellátott) vasúti kocsik fűtési, világítási, klíma- és utastájékoztató berendezéseinek szerelése, karbantartása, vizsgálata, javítása. A Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyam résztvevői ellenőrizni, és javítani tudják a vasúti kocsik villamos berendezéseit, valamint hibaelhárítást végeznek a vonatba sorozott vasúti kocsik fűtési, világítási és klímaberendezésein, továbbá a távműködtetésű ajtóknál. A Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyam résztvevői végre tudják hajtani a központi javításba bevont alkatrészek cseréjét is.

A Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyam során a résztvevők megtanulják, hogyan kell elvégezni a korszerű vasúti kocsik fűtési, világítási, klíma- és utastájékoztató berendezéseinek szerelését, karbantartását, vizsgálatát, javítását. Emellett elsajátítják a vasúti kocsik villamos berendezéseinek ellenőrzésének, és javításának módszereit, valamint megtanulják, hogyan kell hibaelhárítást végezni a vonatba sorozott vasúti kocsik fűtési, világítási és klímaberendezésein, valamint a távműködtetésű ajtóknál.

Résztvevőként elsajátítható a központi javításba bevont alkatrészek cseréjének végrehajtása is. A Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyam tehát olyan képzést nyújt, amely segít a résztvevőknek elsajátítani a korszerű vasúti kocsik fűtési, világítási, klíma- és utastájékoztató berendezéseinek szerelési, karbantartási, vizsgálati, valamint a vasúti kocsik villamos berendezéseinek ellenőrzési és javítási tevékenységeinek elvégzésének módját.

Szakképesítés sorszáma: 07163003
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.09.01

# /- #Korszerűvasútikocsivillamosságiszerelő #Korszerűvasútikocsivillamosságiszerelőtanfolyam #Korszerűvasútikocsivillamosságiszerelőoktatás #Korszerűvasútikocsivillamosságiszerelőtanfolyamról #Korszerűvasútikocsivillamosságiszerelőképzés #Korszerűvasútikocsivillamosságiszerelővizsga

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: Villanyszerelő vagy villamos ipari szakképesítés
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. Á. Árpád

0/5
23 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

A. András

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Korszerú vasúti kocsi villamossági szerelő tanfolyammal kapcsolatos információk

105.990 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Korszerű vasúti kocsi villamossági szerelő tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök