A tanfolyamról

A Gázhegesztő tanfolyam célja, hogy a résztvevők megszerezzék a szükséges tudást, és képességeket a gázhegesztési, és vágási technológiák felhasználásához, valamint hogy betartsák a munka- és tűzvédelmi előírásokat. A Gázhegesztő tanfolyamon résztvevők megtanulják olvasni a műszakirajzokat, kiválasztani a szükséges anyagokat, és munkadarabokat, előkészíteni őket, valamint összeállítani a munkadarabokat. A Gázhegesztő tanfolyamon megtanulják biztonságosan kezelni a hegesztő berendezéseket, gázpalackokat, reduktorokat és tömlőket.

A tanfolyam során megszerzett tudás és képességek alapján a résztvevők képesek lesznek biztonságosan, magas minőségi szinten és a vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően végezni a munkájukat, valamint előkészíteni a munkadarabokat további vizsgálatokra. Megszerzik a képességet a hegesztési hibák beazonosítására és kijavítására. Továbbá, a Gázhegesztő tanfolyamokon megszerzett tudás alapján a résztvevők figyelemmel lesznek a környezetükre és rendeltetésszerűen használják a technológiát.

Az összegzés szerint a Gázhegesztő tanfolyam célja, hogy a résztvevők megszerezzék a szükséges tudást, és képességeket a gázhegesztési, és vágási technológiák felhasználásához, valamint hogy betartsák a munka- és tűzvédelmi előírásokat. A résztvevők megtanulják a munkadarabok előkészítését és összeállítását, valamint biztonságosan kezelni a hegesztő berendezéseket. A tanfolyam során megszerzett tudás, és képességek alapján a résztvevők képesek lesznek magas minőségi szinten, és a vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően végezni a munkájukat, valamint előkészíteni a munkadarabokat további vizsgálatokra. Továbbá, a Gázhegesztő tanfolyamokon megszerzett tudás alapján a résztvevők képesek lesznek a hegesztési hibák beazonosítására és kijavítására.

Szakképesítés sorszáma: 07153014
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.07.19

# /- #Gázhegesztő #Gázhegesztőképzés #Gázhegesztőtanfolyam #Gázhegesztőoktatás #Gázhegesztőtanfolyamról #Gázhegesztővizsga #szakember #gázhegesztésitechnológiák #vágásitechnológiák #munka-éstűzvédelmielőírások #hegesztéstechnológiaiutasítás #rajzolás #anyagokkiválasztása #munkadarabokelőkészítése #munkadarabokösszeállítása #hegesztőberendezésekkezelése #gázpalackok #reduktorok #tömlők #biztonságosmunkavégzés #magasminőségiszint #vonatkozószabványokelőírásai #munkaköziésvégellenőrzés #munkadaraboktovábbivizsgálatokravalóelőkészítése #hegesztésihibákbeazonosításaéskijavítása #környezetvédelem #technológiarendeltetésszerűhasználata.

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Gázhegesztő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Gázhegesztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Gázhegesztő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Gázhegesztő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. H. József

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Gázhegesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

329.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 350 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Gázhegesztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök