Számítógépes adatrögzítő tanfolyam

Avatar
P. Karina
Avatar
T. Andrea

A tanfolyamról

Felelős munkájával meghatározó szereplője az adatfeldolgozási és ügyviteli folyamatoknak. A szervezet által használt adatokat, információkat előírásoknak megfelelően összegyűjti, rendszerezi, feldolgozza és nyilvántartja. A rendelkezésére bocsátott szöveget, illetve adatállományt számítógépen, a megfelelő programcsomagot használva begépeli, az adatokat rögzíti. A tízujjas vakírás technikájával írásos dokumentumokat, kimutatásokat és iratokat készít, szerkeszt. Táblázat és adatbáziskezelési feladatokat végez és dokumentumokat kezel, sokszorosít.

Ellenőrzi a berögzített adatok megfelelőségét és a dokumentumszerkesztés eredményét. Az észlelt eltérések függvényében javításokat végez. A bevitt adatokat szükség esetén frissíti, illetve elvégzi a különböző szűréseket az adatállományokban. Munkájához elsősorban számítógépet; irodatechnikai, információs és kommunikációs eszközöket, berendezéseket; ügyviteli programcsomagokat, illetve mobil IT eszközöket használ. Az előírásoknak megfelelően szakmai kapcsolatot tart a munkatársakkal, ügyfelekkel, partnerekkel és külső szervezetekkel.

Szakképesítés sorszáma:04153001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #számítógépesadatrögzítő  #számítógépesadatrögzítőtanfolyam #számítógépesadatrögzítőkápzés #számítógépesadatrögzítőtanfolyamról #számítógépesadatrögzítőoktatás #számítógépesadatrögzítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Számítógépes adatrögzítő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Számítógépes adatrögzítő tankönyv (jegyzet),
 • Online felületen elérhető tananyag,
 • Díjmentes próbavizsga

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség,
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A számítógépes adatrögzítő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden informatikát kedvelő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a számítógépes adatrögzítő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

P. Karina

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

T. Andrea

0/5
42 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Számítógépes adatrögzítő tanfolyammal kapcsolatos információk

69.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 80 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Számítógépes adatrögzítő tankönyv (jegyzet),
 • Online felületen elérhető tananyag,
 • Díjmentes próbavizsga