Banki, befektetési termékértesítő tanfolyam

Avatar
Sz. Zoltán
Avatar
H. József
Avatar
Dr. B. Tamás

A tanfolyamról

A banki, befektetési termékértékesítő személy ügyfélkiszolgálást, aktív bankműveleteket végez, ezekhez kapcsolódóan döntési és lebonyolítási feladatokat lát el. Elsősorban kiegészítő adminisztrációs tevékenységet és központi háttérmunkákat bonyolít le, így feladatai közé tartozik a hitelszámlák megnyitása és kezelése, valamint a monitorozási tevékenység ellátása.

Mindemellett passzív bankműveleteket is végez, továbbá ügyféltájékoztatási feladatot, lekötési megbízást fogad, banki, illetve befektetési terméket értékesít, folyószámlát, pénzt/értéket kezel, pénzforgalmat bonyolít.

Szakképesítés sorszáma:04124003
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# / – #bankibefektetésitermékértékesítő #bankibefektetésitermékértékesítőtanfolyam #bankibefektetésitermékértékesítőképzés #bankibefektetésitermékértékesítőtanfolyamról #bankibefektetésitermékértékesítőoktatás #bankibefektetésitermékértékesítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Banki,befektetési termékértesítő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Banki, befektetési termékértesítő tankönyv (jegyzet),
 • Online felületen elérhető tananyag,
 • Díjmentes próbavizsga

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Banki,befektetési termékértesítő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden pénzügyi világban jártas egyén számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a banki, befektetési termékértesítő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Sz. Zoltán

0/5
20 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. B. Tamás

0/5
1 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Banki befektetési termékértesítő tanfolyammal kapcsolatos információk

179.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 160 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Banki, befektetési termékértesítő tankönyv (jegyzet),
 • Online felületen elérhető tananyag,
 • Díjmentes próbavizsga

Tanfolyamok