Műszaki eladó tanfolyam

Avatar
K. Erika
Avatar
P. Karina
Avatar
G. Vivien

A tanfolyamról

Ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos eladói feladatokat. Közreműködik a műszaki cikkek megrendelésében, mennyiségi és minőségi átvételében, a készletek kezelésében, az értékesítésre történő előkészítésben és az eladótéri kihelyezésben. A műszaki cikkeket forgalmazó kereskedelmi egységekben tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat. Körültekintően, a megismert és felismert vevőtípusoknak megfelelően
kommunikál a vevőkkel. A korszerű eladói technikák alkalmazásával szolgálja ki a potenciális vásárlókat.

A műszaki cikk fizikai, technológiai és funkcionális előnyei alapján ajánlásokat tesz. Ismerteti a műszaki cikkek kezelését. Szakszerűen használja a pénztárgépet és a munkáját segítő analóg
és digitális berendezéseket. Elvégzi az online értékesítéshez kapcsolódó szolgáltatásokat, kezeli a boltban használatos szoftvereket és mobil alkalmazásokat. Előjegyzést vesz fel, megszervezi a házhozszállításit. Kitölti a jótállási jegyet és egyéb releváns dokumentumokat.
Megszervezi a műszaki cikk garanciális javítását. Vevőreklamációval összefüggő ügyeket intéz.

Szakképesítés sorszáma: 04163008
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2020.10.29.

# /- #műszakieladó #műszakieladótanfolyam #műszakieladóképzés #műszakieladótanfolyamról #műszakieladóoktatás #műszakieladóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Műszaki eladó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Műszaki eladó tankönyv (jegyzet),
 • Online felületen elérhető tananyag,
 • Díjmentes próbavizsga

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség,
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A műszaki eladó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden kereskedelem,fogyasztói társadalom iránt érdeklődő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a műszaki eladó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

K. Erika

0/5
24 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

G. Vivien

0/5
22 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Műszaki eladó tanfolyammal kapcsolatos információk

79.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 80 Óra
Language
muszakieladokepzes muszakieladotanfolyam muszakieladotanfolyamindul muszakieladotanfolyamrol muszakieladovizsga muszakieladovizsgakovetelmeny

Tanfolyam tartalma

 • Műszaki eladó tankönyv (jegyzet),
 • Online felületen elérhető tananyag,
 • Díjmentes próbavizsga

Tanfolyamok