Térképész tanfolyam

Avatar
Dr. M. János
Avatar
M. Gyula
Avatar
V.Dávid
Avatar
G. Gábor

A tanfolyamról

A térképész technikus az intézmény, szervezet, magán, vagy társas vállalkozás munkatársként szakmai irányítás mellett elvégzi a térképészeti, térinformatikai tevékenység során felmerülő szervezési feladatokat. Az adatgyűjtés során elvégzi a geodéziai, topográfiai, fotogrammetriai, távérzékelési és tematikus adatok összegyűjtését, előkészítését és adatbázisba rendezését. Az adatfeldolgozás során végrehajtja a térképtervezési és térképszerkesztési feladatokat a kartográfiai elvek betartásával. Elvégzi a térkép grafikai kivitelezését – síkbeli, térbeli állapotok és időbeni változások megjelenítését – a megadott utasítások és szempontok alapján. Elkészíti a térinformatikai rendszerek kimeneteit. Részt vesz a térképkészítés munkafolyamataiban. Aktualizálja a térképi elemek geometriai és leíró adatait, térképi megjelenítésüket.

Szakképesítés sorszáma:07315001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #térképész #térképésztanfolyam #térképészképzés #térképésztanfolyamról #térképészoktatás #térképészvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Térképész tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: középfokú végzettség,
  • Szakmai előképzettség: földmérő, földügyi és térinformatikai technikus(5 0810 17 03 vagy OKJ 54-581-01)
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Térképész tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden építészetet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Térképész végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. M. János

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

M. Gyula

0/5
8 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

V.Dávid

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

G. Gábor

0/5
10 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Térképész tanfolyammal kapcsolatos információk

449.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 960 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Térképész tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping