Közútüzemeltetési szakember tanfolyam

Avatar
V.Dávid
Avatar
Dr. M. Judit
Avatar
S. Liliána

A tanfolyamról

A közútüzemeltetési szakember az útfelület és útkörnyezet karbantartásával, üzemszerű működésének biztosításával foglalkozik. Ellátja a meghibásodások megelőzésének, észlelésének,
illetve szakszerű javításának feladatait. Munkája során útüzemeltető és útfenntartó kompetenciái mellett alkalmazza útellenőri és gépkezelői ismereteit is.

Szakszerűen használja a közúthálózat üzemeltetéséhez, fenntartásához, karbantartásához szükséges munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket. Betartja a munkavédelmi, a környezetvédelmi, közlekedésbiztonsági előírásokat. A közútüzemeltetési szakember csapatmunkában dolgozik és együttműködik a szakmai munkában résztvevőkkel. Folyamatosan képezi magát, figyelemmel követi az új technológiai megoldásokat.

Szakképesítés sorszáma: 07322015
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.03.11.

# /- #közútüzemeltetésiszakember #közútüzemeltetésiszakembertanfolyam #közútüzemeltetésiszakemberképzés #közútüzemeltetésiszakembertanfolyamról #közútüzemeltetésiszakemberoktatás #közútüzemeltetésiszakembervizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Közútüzemeltetési szakember tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Közútüzemeltetési szakember tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: –

Célközönség:

 • A Közútüzemeltetési szakember tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden építészet és építőipart kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Közútüzemeltetési szakember végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

V.Dávid

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. M. Judit

0/5
23 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

S. Liliána

0/5
16 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Közútüzemeltetési szakember tanfolyammal kapcsolatos információk

144.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 280 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Közútüzemeltetési szakember tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok