Szakismereti képzések Házi beteggondozó (pályaorientáció) tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Képes a beteg, illetve az egészséges ember szükségleteinek felmérésére. Képes a beteg és a betegágy körüli alapvető teendők önálló elvégzésére. Képes a mindennapi életvitel, háztartásvezetés szervezésére, ellátására. Alapvető elsősegély nyújtási ismeretekkel rendelkezik. Értelmezi a konfliktusokat, alkalmazza a konfliktuskezelés különböző módszereit.

Elvégzi a testsúly, testmagasság vizsgálatát és az eredményeket rögzíti. Alkalmazza az állapotnak megfelelő fektetési módokat, kényelmi és egyéb eszközöket. Képes kommunikálni az idős, vagy beteg emberrel, segítő beszélgetést folytat. Elkötelezettséget mutat tevékenysége iránt. Felelősséget vállal saját tevékenységéért. Határozott, magabiztos a fellépése, empatikus.

Körültekintő, elővigyázatos, ismereteit és tudását helyesen alkalmazza. Körültekintő, elővigyázatos, tisztában van a megelőzés fontosságával. Problémamegoldás. Helyzetfelismerés. Kapcsolatteremtő képesség. Kapcsolatfenntartó képesség. Áttekintő és rendszerező képesség. Határozottan, magabiztosan viselkedik.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #házibeteggondozó#házibeteggondozótanfolyam #házibeteggondozóképzés #házibeteggondozótanfolyamról #házibeteggondozóoktatás #házibeteggondozóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Házi beteggondozó, Házi beteggondozó képzés, Házi beteggondozó tanfolyam, Házi beteggondozó vizsga, Képzés, Tanfolyam, Tanfolyamok, Vizsga, Felnőttképzés
Törzsszöveg:
Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Házi beteggondozó tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség: nem szükséges
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges

Célközönség:

  • A Házi beteggondozó tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Házi beteggondozó tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Szakismereti képzések Házi beteggondozó (pályaorientáció) tanfolyammal kapcsolatos információk

54.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Házi beteggondozó tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok