Műsorközlő és tartalom-átviteli rendszerüzemeltető tanfolyam

Avatar
Dr. M. Judit
Avatar
P. Karina
Avatar
T. Andrea

A tanfolyamról

Az elmúlt évtizedekben több területen jelentős technikai fejlődés történt, ezek egyike a televízió, a televíziós műsorjelek készítése és megjelenítése az ügyfeleknél a távközlési rendszerek
segítségével.
Ahhoz, hogy a tv stúdiókból a műsorjelek jó minőségben érkezzenek az ügyfelek vevőkészülékére, szükség van egy fejállomásra, amelyben összeállítják a csatornatervet és gondoskodnak a jelek sérülésmentes átviteléről is. A műsorközlő és tartalomátviteli rendszerüzemeltető feladata a bejövő és kimenő jeleket előállító berendezések felügyelete, valamint a felmerülő hibák felderítése, elhárítása.

Szakképesítés sorszáma:06195003
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# /- #műsorközlőéstartalom-átvitelirendszerüzemeltető #műsorközlőéstartalom-átvitelirendszerüzemeltetőtanfolyam #műsorközlőéstartalom-átvitelirendszerüzemeltetőképzés #műsorközlőéstartalom-átvitelirendszerüzemeltetőtanfolyamról #műsorközlőéstartalom-átvitelirendszerüzemeltetőoktatás #műsorközlőéstartalom-átvitelirendszerüzemeltetővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Műsorközlő és tartalom-átviteli rendszerüzemeltető tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: 5 0612 12 01 Infokommunikációs hálózatépítő és -üzemeltető technikus
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Műsorközlő és tartalom-átviteli rendszerüzemeltető tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden információs technológiát kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Műsorközlő és tartalom-átviteli rendszerüzemeltető végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. M. Judit

0/5
23 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

T. Andrea

0/5
47 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Műsorközlő és tartalom-átviteli rendszerüzemeltető tanfolyammal kapcsolatos információk

139.900 Ft

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Műsorközlő és tartalom-átviteli rendszerüzemeltető tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping