Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam

Avatar
L. Bonifác
Avatar
M. Renáta
Avatar
Dr. Sz. Ádám

A tanfolyamról

A mezőgazdasági gépjavító munkája mezőgazdasági erő- és munkagépek javítására irányul, amelyet mezőgazdasági termelőüzemekben, illetve szakszervizekben végez, de önálló vállalkozásként szolgáltató tevékenységet is végezhet. A növénytermesztésben, kertészetben és az állattenyésztésben alkalmazott gépek javításával foglalkozik. A mezőgazdasági gépek időszakos karbantartását és teljes javítását sokszor önállóan kell elvégeznie, viszont számos esetben külső felújítókkal kell együttműködnie, mivel az adott gép vagy alkatrész javításához nem áll rendelkezésre megfelelő technológia. A munkájához speciális berendezések, eszközök és szerszámok szükségesek, amelyeknek használata komoly szakértelmet igényel.

A korszerű gépek fedélzeti számítógépéből az adatokat kiolvassa, elemzést végez, szükséges esetben végrehajtja a mezőgazdasági erő- és munkagép fedélzeti számítógépének szoftverfrissítését. Tevékenysége meghatározó a mezőgazdasági termelésben dolgozó gépek, berendezések üzembiztonságára, ami hatást gyakorol a gépek által végzett munkaminőségre és a megfelelő időben végzett mezőgazdasági munkákra. Gyakran kell csapatban munkát végeznie, ahol magabiztosan kell a munkafolyamatokat szerveznie és irányítania.

Szakképesítés sorszáma:08194001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #mezőgazdaságigépjavító #mezőgazdaságigépjavítótanfolyam #mezőgazdaságigépjavítóképzés #mezőgazdaságigépjavítótanfolyamról #mezőgazdaságigépjavítóoktatás #mezőgazdaságigépjavítóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Mezőgazdasági gépjavító tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: középfokú végzettség
 • Szakmai előképzettség: Mezőgazdasági gépész (4 0810 1707) vagy az ezzel egyenértékű jogelőd szakképesítés: Mezőgazdasági gépész (OKJ 34 521 08)
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nincs

Célközönség:

 • A Mezőgazdasági gépjavító tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden mezőgazdasági tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Mezőgazdasági gépjavító végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

L. Bonifác

0/5
13 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

M. Renáta

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. Sz. Ádám

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Mezőgazdasági gépjavító tanfolyammal kapcsolatos információk

289.990 Ft

Nehézség
Minden szint
Időtartam 600 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Mezőgazdasági gépjavító tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök