Külszíni bányász tanfolyam

Avatar
Cs. Ádám
Avatar
Á. Károly

A tanfolyamról

A szakképesítés a külszíni szilárdásvány-kitermelő gépek, berendezések (termelő, szállító, törő, osztályozó, ásványelőkészítő, energia átalakító) üzemeltetéséhez, karbantartásához szükséges kompetenciákat tartalmazza.

A szakképesítéssel rendelkező összetett szerelési, üzemeltetési, feladatokat végez, figyelemmel kíséri a berendezések működését, elvégzi a gépápolási, ellenőrzési és napi karbantartási feladatokat. Szakmai ismeretei alapján felfigyel a hibás működésre, jelentést készít. Külfejtéses technológiával jöveszt, szállít, nem hasznosítható anyagot lerakja, hasznos anyagot fel-dolgozásra továbbítja, több összekapcsolt gép teljesítményét összehangolja. Munkavégzésnél használja a munkavédelmi védőruházatot, balesetnél elsősegélyt nyújt, védi a munkahelyi környezetet, munkagépek és személyek együttes munkavégzésénél felismeri a veszélyforrásokat.

Szakképesítés sorszáma: 07243002
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #külszínibányász #külszínibányásztanfolyam #külszínibányászképzés #külszínibányásztanfolyamról #külszínibányászoktatás #külszínibányászvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Külszíni bányász tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: a képzés megkezdésének feltétele fél év bányaüzemi munkavégzés.

Célközönség:

  • A Külszíni bányász tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden bányászatot kedvelőember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Külszíni bányász végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Cs. Ádám

0/5
12 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Á. Károly

0/5
15 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Külszíni bányász tanfolyammal kapcsolatos információk

204.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 400 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Külszíni bányász tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping