Kooperáció, együttműködés a csoportban tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A képzési program célja, hogy a képzésben résztvevők kezelni tudják a felmerülő konfliktusokat Fejlesztik kifejezőkészségüket, a meghallgatás képességét. A képzésben résztvevő tudatosabbá válik önismeretében és az önismereti eszközök, technikák használatában A résztvevők együttműködési készsége javuljon, hozzájáruljon a munkaerőpiaci érvényesüléshez.

Együttműködés révén eredményes feladatmegoldásra legyen képes. Növekedjen a felelősség vállaló készsége, önbizalma, kommunikációja.

Engedély: E-000526/2014/D053

# /- #kooperációegyüttműködésacsoportbantanfolyam #kooperációegyüttműködésacsoportbanképzés #kooperációegyüttműködésacsoportbantanfolyamról #kooperációegyüttműködésacsoportbanoktatás #kooperációegyüttműködésacsoportbanvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nem meghatározott
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges

Célközönség:

  • A Kooperáció, együttműködés a csoportban tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Kooperáció, együttműködés a csoportban tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Kooperáció, együttműködés a csoportban tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Kooperáció, együttműködés a csoportban tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping