Junior Fullstack API fejlesztő tanfolyam

Avatar
Dr. H. János
Avatar
Dr. M. Judit
Avatar
P. Karina

A tanfolyamról

A Junior Fullstack API fejlesztő a szoftverfejlesztés munkaterületen belül egy speciális  munkakört képvisel. Munkája során elvégzi a Junior frontend fejlesztő munkakör minden  jellemző feladatát (képes létező APIk kliensoldali használatára, tesztelésére).

A fentieken felül:
Saját fejlesztésű APIkat tervez és megír.

Használja a RESTful alapú API szabványokat, valamint az azon alapuló APItervezés és dokumentációgenerálás folyamatát és eszközeit.

Elvégzi a szolgáltatásokhoz és erőforrásokhoz való hozzáférés jogosultságokhoz kötött szabályozását.

Tisztában van a NoSQL megoldások alapvető fajtáival és használati módjaival, tisztában van azok előnyeivel és hátrányaival. A NoSQL megoldásokat célszerűen alkalmazza.

Ismeri a konténerizációs technológia előnyeit, és képes annak segítségével az APIt kiszolgáló és felhasználó alkalmazásokat publikálni.

Szakképesítés sorszáma: 06135010
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.06.01

# /- #juniorfullstackapifejlesztő #juniorfullstackapifejlesztőtanfolyam #juniorfullstackapifejlesztőképzés #juniorfullstackapifejlesztőtanfolyamról #juniorfullstackapifejlesztőoktatás #juniorfullstackapifejlesztővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Junior Fullstack API fejlesztő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: középfokú végzettség
  • Szakmai előképzettség: 06134004 Junior frontend fejlesztő szakképesítésben meghatározott szakmai kompetenciák megléte a végzettségről szóló tanúsítvánnyal, vagy ennek hiányában, a képző által szervezett előzetes szintfelmérő vizsga sikeres teljesítésével bizonyítottan.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Junior Fullstack API fejlesztő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden informatikai tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Junior Fullstack API fejlesztő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. H. János

0/5
34 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. M. Judit

0/5
23 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Junior Fullstack API fejlesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

259.900 Ft

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Junior Fullstack API fejlesztő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping