Cipőfelsőrész-készítő tanfolyam

Avatar
H. Izabella
Avatar
S. Hilda

A tanfolyamról

A cipőfelsőrész-készítő alkalmazottként vagy vállalkozóként bőrből, műbőrből textil-és szintetikus anyagból különböző cipőfelsőrészeket – félcipőket, szandálokat, csizmákat, papucsokat készít hagyományos, kézműves technikákkal, illetve gépesített módszerekkel. Munkája során részt vesz a felsőrészek gyártásában, a műszaki- technológiai leírás és dokumentáció alapján mintadarabot készít, sorozatgyártást végez, meghatározza a szükséges anyag-, kellék-, segédanyag-, gép- és eszközigényt. Elvégzi a cipőfelsőrész minőségellenőrzését. Tevőlegesen részt vesz a cipőfelsőrész készítéséhez kapcsolódó szabászati, előkészítő munkákban. Elvégzi a cipőfelsőrész felületi díszítéseit, összeállítja a cipőfelsőrész bélését. Női, férfi, gyermek cipőfelsőrészt készít, varrási, összeállítási műveleteket végez. Munkáját a kreativitás, a jó kézügyesség, a precizitás, az állóképesség, az önállóság, valamint a csapatmunka jellemzi.

Szakképesítés sorszáma:07233001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #Cipőfelsőrészkészítő #Cipőfelsőrészkészítőtanfolyam #Cipőfelsőrészkészítőképzés #Cipőfelsőrészkészítőtanfolyamról #Cipőfelsőrészkészítőoktatás #Cipőfelsőrészkészítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Cipőfelsőrész-készítő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Cipőfelsőrész-készítő tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség3: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Cipőfelsőrész-készítő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden kreatív tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Cipőfelsőrész-készítő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

H. Izabella

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

S. Hilda

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
2 résztvevő
Több
Cipőfelsőrész-készítő tanfolyammal kapcsolatos információk

289.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 600 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Cipőfelsőrész-készítő tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök