Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam

Avatar
B. Bálint
Avatar
H. József

A tanfolyamról

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyamunk a legmegbízhatóbb képző intézményünkben indul felnőttképzés keretében. A tanfolyam célja, hogy résztvevőink elsajátítsák a Bevontelektródás kézi ívhegesztési és vágási technológiákat, valamint betartsák a munka- és tűzvédelmi előírásokat.

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam során műszakirajzokat fogunk olvasni, anyagokat választani, munkadarabokat előkészíteni, és összeállítani. A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam során a résztvevők megtanulják biztonságosan kezelni a hegesztő-berendezéseket, és kábeleket, valamint magas minőségi szinten végezni a munkát a vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően. A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam végén a résztvevők képesek lesznek munkaközi és végellenőrzést végezni, továbbá előkészíteni a munkadarabot további vizsgálatokra.

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam során a résztvevők megtanulják a hegesztési hibákat beazonosítani és kijavítani, valamint rendeltetésszerűen használni a technológiát, figyelni a környezetükre. A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyamunk a legjobb áron kínálja a legjobb tanfolyamot. A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam előnyei közé tartozik, hogy magánszemélyek, és vállalkozások számára egyaránt elérhető, kiemelt juttatási lehetőséget biztosít az elsődleges munkaerőpiacon, valamint lehetőséget nyújt a további képzésekre és tanfolyamokra bemenetként.

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyamunkra általában a következő képzések elvégzése után jelentkeznek a résztvevők:

 • Alapfokú műszaki ismeretek
 • Munkavédelem alapismeretek

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam végén a résztvevők sikeres vizsgát tesznek, melynek során a tanfolyam anyagából készülnek elő. A vizsga általában írásbeli, szóbeli és gyakorlati részből áll, melyeken a résztvevőknek sikeresen kell teljesíteniük a feladatokat. A vizsgát követően a résztvevők sikeresen teljesített Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanúsítványt szereznek. A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam végén a résztvevők a szakma legjobb képviselőivé válnak, képesek lesznek magas minőségben elvégezni a bevontelektródás kézi ívhegesztési munkákat, valamint betartani a munka- és tűzvédelmi előírásokat.

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyamunkat a legmegbízhatóbb képző intézményünkben tartjuk, ahol tapasztalt és képzett oktatóink segítenek a résztvevőknek elsajátítani a szükséges ismereteket, és készségeket. A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam során a résztvevők gyakorlati képzésen is részt vesznek, melyen a tanult elméleti tudás alapján végeznek gyakorlati munkákat. A gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkednek a különböző bevontelektródás kézi ívhegesztő eszközökkel, és berendezésekkel, valamint gyakorolják a hegesztési technikákat.

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyamunkat cégek, valamint magánszemélyek számára is elérhetővé tesszük. Cégek részére a tanfolyamot a legjobb áron kínáljuk, hogy a lehető legköltséghatékonyabb módon tudják elvégeztetni munkatársaik számára a képzést. Magánszemélyek részére is elérhető a tanfolyam, akik szakmát szeretnének tanulni, vagy álláskereséskor szeretnének előnyösebb állást szerezni.

Ha Ön is szeretne részt venni a Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyamunkon, jelentkezzen most! Garantáljuk, hogy a legjobb képzést kapja meg a legjobb áron, és a legmegbízhatóbb képző intézményünkben. Ne habozzon, jelentkezzen még ma, hogy Ön is a szakma legjobb képviselőivé válhasson!

Szakképesítés sorszáma: 07153011
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.07.19

# /- #Bevonatelektródáskéziívhegesztő #Bevonatelektródáskéziívhegesztőképzés #Bevonatelektródáskéziívhegesztőtanfolyam #Bevonatelektródáskéziívhegesztőtanfolyamról #Bevonatelektródáskéziívhegesztőoktatás #Bevonatelektródáskéziívhegesztővizsga #Felnőttképzés #Képzés #Képzések #Tanfolyamok #Megbízhatóképző #Legjobbtanfolyam #Legjobbár #Műszakiismeretek #Munkavédelemalapismeretek #Ágazatiigények #Szakképesítés #Programkövetelményérvényessége

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Bevontelektródás kézi ívhegesztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Bevontelektródás kézi ívhegesztő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

B. Bálint

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

329.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 380 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Bevontelektródás kézi ívhegesztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök