Alapkompetenciafejlesztés tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A kompetencia azon elvárható ismeretek, képességek, magatartási és viselkedésjegyek összessége, amely által a személyiség képes lesz egy adott feladat eredményes teljesítésére. A képzés célja azoknak az elemi ismereteknek, készségeknek és szociális kompetenciáknak az elsajátíttatása/begyakoroltatása, melyek elengedhetetlenek a sikeres munkaerő-piaci reintegrációhoz, valamint alapfeltételei a szakképzésbe való bekapcsolódásnak. A képzés azoknak szól, ( a leghátrányosabb helyzetű munkavállalóknak), akik egyáltalán nem, vagy csak részben rendelkeznek az általános iskola elvégzéséhez szükséges alapkompetenciákkal és – készségekkel.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #alapkompetenciafejlesztés#alapkompetenciafejlesztéstanfolyam #alapkompetenciafejlesztésképzés #alapkompetenciafejlesztéstanfolyamról #alapkompetenciafejlesztésoktatás #alapkompetenciafejlesztésvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Alapkompetenciafejlesztés tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Egyéb feltételek: Alapvető írás és olvasási készségek, melyet, a jelentkező a felvételi eljárás során (szerződés kitöltése, szóbeli kommunikáció stb.) igazol.

Célközönség:

  • Az Alapkompetenciafejlesztés tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Alapkompetenciafejlesztés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
115 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Alapkompetencia fejlesztés tanfolyammal kapcsolatos információk

224.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 450 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Alapkompetenciafejlesztés tananyag (jegyzet),