Orthodontia tanfolyam

Avatar
Dr. B. Henrietta
Avatar
Sz. Zoltán
Avatar
E. Krisztina
Avatar
M. Tünde

A tanfolyamról

Az Orthodontiával foglalkozó fogtechnikus fogtechnikai laboratóriumban fogszabályozó készülékeket, helyfenntartó készülékeket, extraorális készülékeket, funkcionális izomterápiára és beszédhibák javítására való készülékeket, sportolóknak, artistáknak védősíneket, preventív orthodontiai készülékeket készít javít gyermek-és felnőttkorú pácienseknek. Együttműködik az orthodontus fogorvossal, fogtechnikus kollégákkal és a pácienssel. Munkáját szakmai-statikai, anyagtani, fogászati funkcionális anatómiai, esztétikai, fonetikai, higiéniai szempontok alapján végzi.

Feladatai elvégzése közben betartja a hatályos munkavédelmi- ergonómiai, tűzvédelmi és egyéb szabályokat. Tevékenysége során a szakmai etikai normákat figyelembe veszi. Szakszerűen kommunikál magyar és legalább egy idegen nyelven. Az Orthodontiával foglalkozó fogtechnikus munkájára garanciát vállal.

A készülékek, protetikai megoldások tervezése közösen történik az orthodontus fogorvossal és a fogtechnikus kollégákkal. A tervezésnél figyelembe veszi a páciens kéréseit. A felsorolt eszközök kivitelezése manuális vagy/és CAD/CAM módszerekkel is történhet. Vizuális és térbeli intelligenciával rendelkezik. Ismeri a mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségeit az egészségügyben.

Szakképesítés sorszáma: 09115002
Programkövetelmény érvényessége: 2021.01.08

# /- #orthodontia #orthodontiatanfolyam #orthodontiaképzés #orthodontiatanfolyamról #orthodontiaoktatás #orthodontiavizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Orthodontia tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: 5 0911 02 01 Fogtechnikus, vagy 55 724 01 Fogtechnikus
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükségesek
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Orthodontia tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden egészségügyet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Orthodontia végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. B. Henrietta

0/5
10 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Sz. Zoltán

0/5
20 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

E. Krisztina

0/5
11 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

M. Tünde

0/5
16 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Orthodontia tanfolyammal kapcsolatos információk

229.900 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 160 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Orthodontia tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping