Büntetés-végrehajtási szervező tanfolyam

Dr. H. János
P. Karina
T. Andrea

A tanfolyamról

A szakképesítéssel rendelkező a büntetésvégrehajtási szervezet személyi állományában tiszti beosztásban látja el feladatait. Összefüggéseiben ismeri az egyes munkafolyamatokat, azokat ellenőrzi, értékeli és elemzi. Vezeti, irányítja és eligazítja a beosztott személyi állományt. Tervezi, szervezi és végrehajtja a fogvatartottakkal kapcsolatos reintegrációs feladatokat, figyelemmel kíséri hangulatukat és felkészíti őket a szabadulás utáni jogkövető életre, kapcsolatot tart civil szervezetekkel. Szervezi a fogvatartottak előállítását, szállítását, foglalkoztatását, valamint kapcsolattartásukat. Ellenőrzi a biztonsági intézkedések, kényszerítő eszközök, fegyverzeti szakanyagok alkalmazását, vizsgálja azok jogszerűségét.

Szervezi a fogvatartottak ellátását, letétkezelését, kezeli a személyes és büntetésvégrehajtási adataikat, felügyeli a befogadásukat és szabadításukat. Közreműködik a fegyelmi és kártérítési eljárásokban, ügyintézésekben. Új megoldásokat kezdeményez a büntetésvégrehajtási szervek és a fogvatartás biztonságának fokozását szolgáló fejlesztésekre.

Szakképesítés sorszáma: 10326012
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2020.10.29.

# / – #büntetésvégrehajtásiszervező #büntetésvégrehajtásiszervezőtanfolyam #büntetésvégrehajtásiszervezőképzés #büntetésvégrehajtásiszervezőtanfolyamról #büntetésvégrehajtásiszervezőoktatás #büntetésvégrehajtásiszervezővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Büntetés végrehajtási szervező tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: felsőfokú végzettség,
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A büntetés végrehajtási szervező tanfolyamot ajánljuk: Minden rendvédelmi szerv Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a dísznövénykertész végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. H. János

0/5
34 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Karina

0/5
43 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

T. Andrea

0/5
44 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Büntetés-végrehajtási szervező tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 390 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Büntetés végrehajtási szervező tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping