Büntetés-végrehajtási igazgatási főfelügyelő tanfolyam

Avatar
P. Karina
Avatar
Ifj. K. Balázs
Avatar
K. Erika

A tanfolyamról

A büntetésvégrehajtási szervezet igazgatási szakterületének állományában büntetésvégrehajtási igazgatási főfelügyelői beosztásban végzi feladatát. Átlátja az igazgatási szakterület munkafolyamatait. Végrehajtja a fogvatartott befogadásával kapcsolatos adminisztratív feladatokat. Kezeli és rendezi a fogvatartás ideje alatt keletkezett iratokat. Végrehajtja a fogvatartottak szabadításához kapcsolódó feladatokat. Végrehajtja a szabadságelvonással járó büntetések foganatba vételével kapcsolatos adminisztratív feladatokat.

Kezeli a büntetésvégrehajtási intézetből való engedélyezett, jogszerű, határozott idejű eltávozásokkal kapcsolatos iratokat. Kezeli a szakterületével összefüggő fogvatartotti kérelmeket, panaszokat. Kézbesíti a fogvatartott részére érkező hivatalos iratokat. Intézi a fogvatartottak előállításával, szállításával kapcsolatos feladatokat. Végrehajtja a külföldi fogvatartottakra vonatkozó speciális szabályok alapján szükséges intézkedéseket a társ szervekkel együttműködésben.

Szakképesítés sorszáma: 10325014
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2020.10.29.

# / – #büntetésvégrehajtásiigazgatásifőfelügyelő #büntetésvégrehajtásiigazgatásifőfelügyelőtanfolyam #büntetésvégrehajtásiigazgatásifőfelügyelőképzés #büntetésvégrehajtásiigazgatásifőfelügyelőtanfolyamról #büntetésvégrehajtásiigazgatásifőfelügyelőoktatás #büntetésvégrehajtásiigazgatásifőfelügyelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Büntetés végrehajtási igazgatási főfelügyelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség,
 • Szakmai előképzettség: 10323011 Büntetés-végrehajtási felügyelő
 • OKJ 52 861 02 Büntetés-végrehajtási felügyelő szakképesítés.
 • A szakmai képzés megkezdhető a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Központjában, 1996. szeptember 1-jét követően megszerzett, OKJ 52-861-01-0000-00-00 büntetés-végrehajtási felügyelő I.
 • szakképesítés, valamint a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Központjában, 1996. szeptember 1-jét követően megszerzett büntetés-végrehajtási alapfokú szaktanfolyami végzettség birtokában is.
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 1 év büntetés-végrehajtási hivatásos jogviszony

Célközönség:

 • A Büntetés végrehajtási igazgatási főfelügyelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden rendvédelmi szerv iránt érdeklődő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Büntetés végrehajtási igazgatási főfelügyelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. K. Balázs

0/5
31 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

K. Erika

0/5
24 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Büntetés-végrehajtási igazgatási főfelügyelő tanfolyammal kapcsolatos információk

84.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 120 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Büntetés végrehajtási igazgatási főfelügyelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping