Hírek

A vezetői kompetenciák fejlesztése képzés célja

Cél, hogy a résztvevők olyan ismereteket, olyan tapasztalatokat, élményeket szerezzenek, amelyek segítik szakmai munkájuk, vezetői tevékenységük hatékonyabbá válását, ez által eredményesebb és hatékonyabban tudják irányítani az általuk vezetett szervezeti egységeket.

A vezetői kompetenciák fejlesztése képzés célcsoportja

Olyan munkavállalók, akik a közlekedési és kapcsolódó ágazatok mikro-, kis,- közép- és nagyvállalkozásainak alkalmazottai és vezetői munkakörben dolgoznak, és/vagy irányítói feladatokat is ellátnak.

Miért ajánljuk a vezetői kompetenciák fejlesztése képzést

A képzésben résztvevő megismer korszerű vezetési eszközöket és technikákat, mint például a coaching szemlélet vagy a gyakran aktuális mediáció. Továbbá felismerheti az érzelmi intelligencia szerepét és jelentőségét a mindennapi vezetésben. A tréning folyamán lehetőség adódik az elsajátított ismeretek gyakorlására, melyek használatával eredményesebbé és hatékonyabbá tehető a vezetői munka.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)
  • Nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 24 óra

A vezetői kompetenciák fejlesztése tanfolyam ára: 72 000 Ft/fő

Vezetői kompetenciák fejlesztése jelentkezési lap

#vezetőikompetenciákfejlesztése #vezetőikompetenciákfejlesztésetanfolyam #vezetőikompetenciákfejlesztéseképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping