Hírek

A Kerékpárszerelő képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a kerékpározás kultúrájának fejlődésével, tömegesedésével jelentkező, illetve erősödő társadalmi kihívásra a megfelelő színvonalú műszaki, kereskedelmi és kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások kínáljanak megoldást. E szolgáltatások szakszerű nyújtására a munkaerőpiacon a szakképzett kerékpárszerelő alkalmas. A kerékpárszerelő kereskedelmi tevékenységet is folytatva elősegíti a kerékpáros közlekedési kultúra további terjedését, egyúttal a kapcsolódó sport- és hobbi-, illetve társas programok eszközrendszerének biztosításával kiszolgálja a keletkező igényeket. 

A Kerékpárszerelő képzés célcsoportja

Azok a munkavállalók, akik érdeklődnek a kerékpárszerelés iránt, valamint rendelkeznek a
képzés megkezdéséhez szükséges feltételekkel.

Miért ajánljuk a Kerékpárszerelő képzést

A kerékpározás kultúrájának fejlődésével, tömegesedésével jelentkező, illetve erősödő társadalmi kihívásra a megfelelő színvonalú műszaki, kereskedelmi és kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások kínálnak megoldást. E szolgáltatások szakszerű nyújtására a munkaerőpiacon a szakképzett kerékpárszerelő alkalmas. A kerékpárszerelő kereskedelmi tevékenységet is folytatva elősegíti a kerékpáros közlekedési kultúra további terjedését, egyúttal a kapcsolódó sport- és hobbi-, illetve társas programok eszközrendszerének biztosításával kiszolgálja a keletkező igényeket. A Kerékpárszerelő szakképesítés munkaerőpiaci relevanciája a társadalmi igény növekedésével és differenciálódásával erősödik. A minőségi igényeket kielégíteni képes, a gyorsan változó és fejlődő szakmát „on the job” tanuló szakember számára ez a szakképesítés hosszabb távon is megélhetést biztosít a munkaerőpiacon, akár alkalmazottként, akár önálló vállalkozóként.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 500 óra

A Kerékpárszerelő tanfolyam ára: 580 000 Ft/fő

Kerékpárszerelő jelentkezési lap

#kerekparszerelo #kerekparszerelotanfolyam #akerekparszereloképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Az autóbuszos forgalmi tiszt képzés célja

Az autóbuszos forgalmi tiszt képzés keretében a résztvevők megismerik azt a jogszabályi, szerződéses működési környezetet, amelyben a közszolgáltatás folyamatos fenntartását biztosítani szükséges, a közlekedésbiztonsági, környezetvédelmi és fenntarthatósági célok megismerése mellett. Ha munkavállalóként értik és átlátják a teljes termelési (üzleti) folyamatot, egyrészt sokkal könnyebben megértik a szervezeti célokat és azonosulni tudnak azokkal, másrészt azonosítani tudják azokat a hozzáadott értékeket, amelyeket nekik kell biztosítaniuk a komplex működéshez. Ezáltal nemcsak részei lesznek a rendszernek, hanem maguk lesznek a rendszer.

Az autóbuszos forgalmi tiszt képzés célcsoportja

Elsősorban a legalább középfokú végzettséggel rendelkező munkavállalók, akik a termelésirányításra tényleges hatással bírnak. Másodsorban a legalább középfokú végzettséggel rendelkező munkavállalók, akik az utánpótláshoz szükséges kompetenciákkal rendelkeznek.

Miért ajánljuk az autóbuszos forgalmi tiszt képzést

A 21. századi Volán innovatív és hatékony vállalati működéséhez olyan jól képzett, több szintű feladatokat ellátó ügyfél és belsőügyfél orientált szakmai munkatársakra van szükség, akik lojális és elkötelezett kulcsemberei a szervezetnek. Az Autóbusz forgalmi tiszti képzés alapvetően egy izgalmas komplex tudást adó szakmai képzés, mely során a képzésben résztvevők megismernek minden olyan közösségi közlekedésre jellemző, működést, forgalmi alaptevékenységet, gazdasági és vállalatműködési mechanizmust, amely elsajátításával kulcsemberré válhatnak bármelyik volán társaságnál.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 192 óra

Az autóbuszos forgalmi tiszt tanfolyam ára: 298 025 Ft/fő

Autóbuszos forgalmi tiszt jelentkezési lap

#autóbuszosforgalmitiszt #forgalmitiszt #autóbuszosforgalmitiszttanfolyam #autóbuszosforgalmitisztképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping