Hírek

A hidraulikus és pneumatikus berendezések kezelője képzés célja

A képzés célja, hogy a képzésben részt vevő megszerezze a programban szereplő kompetenciákat. További cél, hogy a Hidraulikus és pneumatikus berendezések kezelője végzettséggel rendelkezők alkalmazása elősegítse az ipari pneumatikus, elektropneumatikus, hidraulikus rendszerek szakszerű beállítását, működtetését, az esetleges hibák gyors diagnosztizálását, javítását és megelőzését, ezáltal a termelésből kieső idő csökkentését. A képzés célja továbbá, hogy az ipari pneumatikus, elektropneumatikus, hidraulikus rendszerek működtetése során előtérbe kerüljenek a gazdaságossági szempontok, kiemelt figyelmet kapjanak a biztonsági előírások, és az érintettek betartsák a vonatkozó szabványokat.

A hidraulikus és pneumatikus berendezések kezelője képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, illetve azok az álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A pneumatikus elektropneumatikus, hidraulikus rendszerek elterjedtek az ipari termelésben. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan növekszik ezen a területen. A képzés másodlagos célcsoportjába ezért azok tartoznak, akik érdeklődnek a pneumatikus, elektropneumatikus, hidraulikus rendszerek működése, a gépek üzemeltetése iránt, és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a hidraulikus és pneumatikus berendezések kezelője képzést

Jelen sikeres vállalatainak eredményességét és működési hatékonyságát műszaki és technikai háttér fejlettsége mellett nagyban támogatja munkavállalóinak szakmai képzettsége, szakmai kompetenciája. A fenntartható sikeresség egyik eleme a munkavállalók képzése, mely idővel mindenképp hozzájárul a pozitív eredményekhez. A hidraulikus és pneumatikus berendezések használata széles körben elterjedt többek között a logisztika, a közlekedés, a termelés területén működő vállalatok, cégek esetében is. A hidraulikus és pneumatikus berendezések üzemeltetéséhez és javításához szükséges szakmai kompetenciák, a sikeres működés alapfeltételét jelenti.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 300 óra

A hidraulikus és pneumatikus berendezések kezelője tanfolyam ára: 331 460 Ft/fő

Hidraulikus és pneumatikus berendezések kezelője jelentkezési lap

#hidraulikuséspneumatikusberendezésekkezelője  #hidraulikuséspneumatikusberendezésekkezelőjetanfolyam #hidraulikuséspneumatikusberendezésekkezelőjeképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping