Hírek

A gyalogkíséretű targonca-kezelői (3312) képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Gyalogkíséretű targonca (3312)” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek a gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, a baleset-, a tűz- és a környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan, a termelés által megkövetelt színvonalon ellátni.

A gyalogkíséretű targonca-kezelői (3312) képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik közlekedési és szállítmányozási ágazatban működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik közlekedési és szállítmányozási ágazatban működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A képzés másodlagos célcsoportjába azok a személyek tartoznak, akik érdeklődnek a gyalogkíséretű targonca gépkezelése iránt, és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a gyalogkíséretű targonca-kezelői (3312) képzést

A gyalogkíséretű targonca kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett szakemberek iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelők alkalmazhatók.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 28 óra

A gyalogkíséretű targonca-kezelői (3312) tanfolyam ára: 98 000 Ft/fő

Gyalogkíséretű targonca-kezelői (3312) jelentkezési lap

#közútiközlekedés #közútiközlekedéságazatbanhasználtgépekkezelőinekképesítésegyalogkíséretűtargoncakezelői #közútiközlekedéságazatbanhasználtgépekkezelőinekképesítésegyalogkíséretűtargoncakezelőitanfolyam #közútiközlekedéságazatbanhasználtgépekkezelőinekképesítésegyalogkíséretűtargoncakezelőiképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping