Hírek

Az autóbuszos forgalmi tiszt képzés célja

Az autóbuszos forgalmi tiszt képzés keretében a résztvevők megismerik azt a jogszabályi, szerződéses működési környezetet, amelyben a közszolgáltatás folyamatos fenntartását biztosítani szükséges, a közlekedésbiztonsági, környezetvédelmi és fenntarthatósági célok megismerése mellett. Ha munkavállalóként értik és átlátják a teljes termelési (üzleti) folyamatot, egyrészt sokkal könnyebben megértik a szervezeti célokat és azonosulni tudnak azokkal, másrészt azonosítani tudják azokat a hozzáadott értékeket, amelyeket nekik kell biztosítaniuk a komplex működéshez. Ezáltal nemcsak részei lesznek a rendszernek, hanem maguk lesznek a rendszer.

Az autóbuszos forgalmi tiszt képzés célcsoportja

Elsősorban a legalább középfokú végzettséggel rendelkező munkavállalók, akik a termelésirányításra tényleges hatással bírnak. Másodsorban a legalább középfokú végzettséggel rendelkező munkavállalók, akik az utánpótláshoz szükséges kompetenciákkal rendelkeznek.

Miért ajánljuk az autóbuszos forgalmi tiszt képzést

A 21. századi Volán innovatív és hatékony vállalati működéséhez olyan jól képzett, több szintű feladatokat ellátó ügyfél és belsőügyfél orientált szakmai munkatársakra van szükség, akik lojális és elkötelezett kulcsemberei a szervezetnek. Az Autóbusz forgalmi tiszti képzés alapvetően egy izgalmas komplex tudást adó szakmai képzés, mely során a képzésben résztvevők megismernek minden olyan közösségi közlekedésre jellemző, működést, forgalmi alaptevékenységet, gazdasági és vállalatműködési mechanizmust, amely elsajátításával kulcsemberré válhatnak bármelyik volán társaságnál.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 192 óra

Az autóbuszos forgalmi tiszt tanfolyam ára: 298 025 Ft/fő

Autóbuszos forgalmi tiszt jelentkezési lap

#autóbuszosforgalmitiszt #forgalmitiszt #autóbuszosforgalmitiszttanfolyam #autóbuszosforgalmitisztképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping