Hírek

Az Általános logisztikai ismeretek képzés célja

Manapság a logisztika a mindennapjainkban tölt be fontos szerepet. Ez két okra vezethető vissza: egyrészt a vállalatok versenyképessége szempontjából a logisztika működőképessége, színvonala a meghatározó, másrészt a logisztikai rendszer, mint nagyméretű bonyolult rendszer optimális kialakításának és működésének feltételeit csak az elektronika, az informatika és a kibernetika rohamos fejlődése teremthette meg. Ahhoz, hogy egy vállalat hatékony működése biztosított legyen, fontos, hogy a részfeladatokat ellátók is ismeretekkel rendelkezzenek a logisztika alapelveiről és alapvető működéséről.

Az Általános logisztikai ismeretek képzés célcsoportja

Hivatásos és nem hivatásos sofőrök, valamint a forgalomszervezésben közreműködő személyzet.

Miért ajánljuk az Általános logisztikai ismeretek képzést

A képzés során a résztvevő megismerkedik a logisztikai alapfogalmakkal, főbb tevékenységekkel és folyamatokkal, munkaszervezési alapismeretekkel és képesek lesznek átlátni egy vállalat logisztikai rendszerét.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség,
  • A KTI által szervezett ágazati alapkészségmérésen részvétel.

A képzés összes óraszáma: 32 óra

Az Általános logisztikai ismeretek tanfolyam ára: 69 420 Ft/fő

Általános logisztikai ismeretek jelentkezési lap

#általánoslogisztikaiismeretek #logisztikaiismeretek #általánoslogisztikaiismeretektanfolyam #általánoslogisztikaiismeretekképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping