Tanfolyamokról és Képzésekről

Tanfolyamokról és Képzésekről

Manikűrös és körömdizájner tanfolyamról

Manikűrös és körömdizájner tanfolyam
Manikűrös és körömdizájner tanfolyamról 2 - Felnőttképzés - Tanfolyam - Képzés

 

Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam – újdonság 2023-ban!

Szeretnéd elsajátítani a manikűr és a körömdizájn alapjait, vagy esetleg már van némi tapasztalatod, és szeretnél mélyebben elmerülni a témában? Akkor a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamot neked találták ki!
A Manikűrös és Körömdizájner tanfolyamon olyan alapismereteket sajátíthatsz el, mint például a kézápolás alapjai, a manikűr elvégzése, a körömdizájn alapjai, és a körömfestés technikái. Emellett a tanfolyam során elsajátíthatod az újdonságokat, és megismerheted a trendeket is, így mindig naprakész leszel a szakmában.
A tanfolyamot képzett oktatók tartják, akik személyre szabottan foglalkoznak veled, és segítenek elérni a céljaidat. Ráadásul a tanfolyam végén tanúsítványt is kapsz, amely bizonyítja, hogy sikeresen elvégezted a képzést.

Egy manikűrös és körömdizájner tanfolyam a MODELLO Intézetben, a sikeres jövőd kulcsa!

Ne habozz, jelentkezz most a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamra, és válj a szakma kiváló szakemberévé!

A Manikűrös és Körömdizájner szakma ma már nagyon keresett, és elismert szakma, amely nagyon jó kereseti lehetőséget is biztosít.
Ha elvégzed a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamot, akkor számos lehetőség áll előtted. Beindíthatod magadnak a saját üzletedet, vagy elhelyezkedhetsz a szépségszalonokban, kozmetikai üzletekben, szállodákban, vagy akár a lakásodban is végezheted ezt a szakmát.
Emellett a Manikűrös és Körömdizájner szakemberek általában önálló vállalkozóként dolgoznak, így magad döntheted el, mennyi időt szeretnél a munkára fordítani. Ennek köszönhetően nagyon jó kereseti lehetőséget biztosít ez a szakma, és lehetőséged van arra, hogy önállóan irányítsd az életedet, és a pénzügyeidet.

Ne habozz, jelentkezz most a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamra, és kezdd el építeni a sikeres jövődet!

 

Manikűrös és körömdizájner tanfolyam részletei:

A tanfolyam időtartama: 550 óra (elmélet: 220 óra, gyakorlat: 330 óra.)
A tanfolyam költsége: 275.000,- FT helyett 200.000,- Ft
A képesítő vizsga díja: 66.000,- Ft helyett      46.000,- Ft.
Professzionális műkörömépítő kezdőcsomag: 85.000,- Ft helyett 50.000,- Ft.
A tanfolyam tervezett kezdési időpontja: 2023. január 28. (szombat)

Ha szeretnél sikeres lenni a Manikűrös és Körömdizájner szakmában, akkor néhány tippet szeretnék adni, amelyek segíthetnek elérni a céljaidat:

1. Tanulj minél többet: A sikeres manikűrösök és körömdizájnerek folyamatosan tanulnak és fejlesztik a tudásukat. Ne habozz, jelentkezz a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamra, és sajátítsd el az alapismereteket.
2. Légy ötletes és kreatív: A manikűrös és körömdizájner szakma nagyon versenyképes, így fontos, hogy különbözz a többiektől. Légy ötletes, és kreatív a munkádban, és próbálj meg új dolgokat is kipróbálni.
3. Használj minőségi eszközöket: A minőségi eszközök segítenek abban, hogy a munkád minősége magasabb szintre emelkedjen. Invesztálj a legjobb eszközökbe, és ne sajnáld rá a pénzt.
4. Kérj visszajelzést a kuncsaftjaidtól: A visszajelzések segítenek abban, hogy tudd, hol tartasz, és hogyan tudsz továbblépni. Kérj visszajelzést a kuncsaftjaidtól, és figyelj oda rájuk.
5. Légy elérhető, és megbízható: A manikűrös és körömdizájner szakembereknek elérhetőnek, és megbízhatónak kell lenniük. Törekedj arra, hogy mindig időben érkezz a munkádra, és légy könnyen elérhető a kuncsaftjaid számára.

Kövesd ezeket a tippeket, és biztosan sikeres leszel a manikűrös és körömdizájner szakmában!

6. Légy profi: A manikűrös és körömdizájner szakma nagyon áttekinthető, így fontos, hogy mindig profi megjelenést nyújts. Viseld a legjobb öltözéked a munkádhoz, és törekedj arra, hogy mindig tiszta, és ápolt legyél.
7. Teremts egyedi élményt a kuncsaftjaid számára: A manikűrös és körömdizájner szakma sok ember számára kikapcsolódást jelent. Teremts számukra egyedi élményt, és próbálj meg valami újat kínálni nekik.
8. Ismerd meg a kuncsaftjaid igényeit: A manikűrös és körömdizájner szakembereknek tisztában kell lenniük a vendégek igényeivel. Győződj meg róla, hogy tisztában vagy a legújabb trendekkel, és próbálj meg megfelelni a kuncsaftjaid igényeinek. 
9. Légy nyitott az új lehetőségekre: A manikűrös és körömdizájner szakma állandóan változik, így fontos, hogy nyitott legyél az új lehetőségekre. Ne habozz, próbálj ki új dolgokat, és légy nyitott az új trendekre.
10. Ne feledd, hogy ez egy szolgáltatás: A manikűrös és körömdizájner szakma egy szolgáltatás, így fontos, hogy mindig kedves és segítőkész legyél a vendégeiddel. Ne feledd, hogy ők a munkád alapja, így törekedj arra, hogy mindig kiemelkedő szolgáltatást nyújts nekik.

Kövesd ezeket a tippeket, és biztosan sikeres leszel a manikűrös és körömdizájner szakmában!
Összességében elmondható, hogy a manikűrös és körömdizájner szakma nagyon gyorsan elsajátítható, ha elvégzed a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamot. Ne habozz, jelentkezz most, és kezdd el építeni a sikeres jövődet!

 

A manikűrös és körömdizájner szakma nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világon is nagyon kedvelt és elismert szakma.

A manikűrösök és körömdizájnerek számos helyen dolgozhatnak, például szépségszalonokban, kozmetikai üzletekben, szállodákban, vagy akár saját üzletükben is. Emellett a manikűrösök és körömdizájnerek általában önálló vállalkozóként dolgoznak, így magad döntheted el, hogy hol és mikor végzed a munkádat.
A manikűrös és körömdizájner szakma nagyon keresett és elismert szakma a világon, így ha elvégzed a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamot, akkor számos lehetőség áll előtted, és lehetőséged van arra, hogy sikeres legyél az országon belül és külföldön is.

Ne habozz, jelentkezz most a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamra, és válj a szakma kiváló szakemberevé!

A manikűrös és körömdizájner szakma általában mindenki számára elsajátítható, nem szükségesek hozzá különleges képességek, vagy előképzettség.
Bár a szakma elsajátítása előtt előnyös lehet, ha van némi tapasztalatod a kézápolásban, vagy a sminkkészítésben, de a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam alapismereteket és technikákat tanít, amelyeket bárki elsajátíthat.
Emellett a tanfolyamot képzett oktatók tartják, akik személyre szabottan foglalkoznak veled, és segítenek elérni a céljaidat. Ráadásul a tanfolyam végén Tanúsítványt is kapsz, amely bizonyítja, hogy sikeresen elvégezted a képzést.
Összességében elmondható, hogy a manikűrös és körömdizájner szakma nagyon egyszerűen elsajátítható, ha elvégzed a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamot. Ne habozz, jelentkezz most, és kezdd el építeni a sikeres jövődet!
A manikűrös és körömdizájner szakma minden korosztálynak ajánlott, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezel a kézápolásban, vagy a sminkkészítésben.
A MODELLO Felnőttképzési Intézetben elvégzett Manikűrös és Körömdizájner tanfolyammal a pénzügyi függetlenség, és a sikeres jövő kéz a kézben jár!

Ne habozz, jelentkezz most a Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamra, és kezdd el építeni a sikeres jövődet bármelyik korosztályban is vagy!

A MODELLO Felnőttképzési Intézetben elvégezhető Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam a legjobb lehetőség, ha sikeres szeretnél lenni a szakmában.
A Manikűrös és Körömdizájner szakmában a MODELLO Iskolában a legképzettebb oktatók segítenek elérni a céljaidat.
A MODELLO Iskolában a legtapasztaltabb, és legképzettebb oktatók tanítanak, akik segítenek elérni a céljaidat, és sikeresen elvégezni a tanfolyamot. Emellett a MODELLO rugalmas beosztást, és időrendet kínál, így könnyen beillesztheted a tanulást a mindennapi rutinodba egyéb elfoglaltságaid mellé.
A MODELLO Iskola árai kedvezőek, és a tanfolyam végén Tanúsítványt adnak, amely bizonyítja, hogy sikeresen elvégezted a képzést. Emellett a Manikűrös és Körömdizájner tanfolyam e-learning keretében is elérhető, így a tanulást akár otthonról is végezheted.
Összességében elmondható, hogy a MODELLO Iskolában elvégezhető Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam a legjobb lehetőség, ha sikeres szeretnél lenni a szakmában. Ne habozz, jelentkezz most, és kezdd el építeni a sikeres jövődet!

A MODELLO Iskolában elvégzett Manikűrös és Körömdizájner tanfolyam a sikeres jövőd útját jelöli ki!

Ha sikeres és elismert manikűrös és körömdizájner szeretnél lenni, akkor a MODELLO Iskolában elvégezhető Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam a tökéletes választás számodra.
A MODELLO Iskolában a legtapasztaltabb és legképzettebb oktatók dolgoznak, akik segítenek elérni a céljaidat és sikeresen elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam alapismereteket és technikákat tanít, amelyeket bárki elsajátíthat, így függetlenül attól, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezel a kézápolásban vagy a sminkkészítésben, a MODELLO Iskolában megtalálod a számodra szükséges tudást.

 

A Manikűrös és Körömdizájner szakmában, a MODELLO Intézet a legjobb választás!

Válaszd a MODELLO Iskolában elvégezhető Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyamot, és lépj egy lépéssel közelebb a sikeres jövődhöz!
Szakképesítés sorszáma: 10124005, Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022. augusztus 22.

tanfolyam

Támogatott Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés – 4511 tanfolyam

A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó)” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó)-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó)-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

 • Alapfokú végzettség,
 • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
 • 18. életév betöltése.

A képzés összes óraszáma: 30 óra

A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 tanfolyam ára: 89 920 Ft/fő

Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 jelentkezési lap

#hidraulikusrakodóhomlokrakodóforgórakodóteleszkóposrakodókezelőiképzés4511 #hidraulikusrakodó #hidraulikusrakodóhomlokrakodóforgórakodóteleszkóposrakodótanfolyam #hidraulikusrakodóhomlokrakodóforgórakodóteleszkóposrakodóképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Támogatott Híddaru, futódaru-kezelői képzés – 4361 tanfolyam

A Híddaru, futódaru -kezelői képzés - 4361 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Híddaru, futódaru” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Híddaru, futódaru -kezelői képzés - 4361 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Híddaru, futódaru-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Híddaru, futódaru-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Híddaru, futódaru -kezelői képzés - 4361 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

 • Alapfokú végzettség,
 • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
 • 18. életév betöltése

A képzés összes óraszáma: 28 óra

A Híddaru, futódaru -kezelői képzés - 4361 tanfolyam ára: 98 000 Ft/fő

Híddaru, futódaru -kezelői képzés - 4361 jelentkezési lap

#hiddarufutodarukezeloikepzes4361 #hiddarufutodarukezeloitanfolyam #hiddarufutodarukezeloiképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Támogatott Toronydaru-kezelői képzés – 4341 tanfolyam

A Toronydaru-kezelői képzés - 4341 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Toronydaru” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Toronydaru-kezelői képzés - 4341 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Toronydaru-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Toronydaru-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Toronydaru-kezelői képzés - 4341 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

 • Alapfokú végzettség,
 • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
 • 18. életév betöltése

A képzés összes óraszáma: 32 óra

A Toronydaru-kezelői képzés - 4341 tanfolyam ára: 112 000 Ft/fő

Toronydaru-kezelői képzés - 4341 jelentkezési lap

#toronydarukezelőiképzés4341 #toronydarukezelőitanfolyam #toronydarukezelőiképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Támogatott Járműre szerelt daru-kezelői képzés – 4341 tanfolyam

A Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Járműre szerelt daru” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Járműre szerelt daru-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Járműre szerelt daru-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

 • Alapfokú végzettség,
 • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
 • 18. életév betöltése

A képzés összes óraszáma: 28 óra

A Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 tanfolyam ára: 98 000 Ft/fő

Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 jelentkezési lap

#járműreszereltdarukezelőiképzés4451 #járműreszereltdarukezelőitanfolyam #járműreszereltdarukezelőiképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Támogatott Mobil szerelő kosár-kezelői képzés – 4223 tanfolyam

A Mobil szerelő kosár-kezelői képzés – 4223 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Mobil szerelő kosár” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Mobil szerelő kosár-kezelői képzés – 4223 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Mobil szerelő kosár-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Mobil szerelő kosár-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Mobil szerelő kosár-kezelői képzés – 4223 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

 • Alapfokú végzettség,
 • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
 • 18. életév betöltése

A képzés összes óraszáma: 30 óra

A Mobil szerelő kosár-kezelői képzés – 4223 tanfolyam ára: 105 000 Ft/fő

Mobil szerelő kosár-kezelői képzés – 4223 jelentkezési lap

#mobilszerelőkosárkezelőiképzés4223 #mobilszerelőkosárkezelőitanfolyam #mobilszerelőkosárkezelőiképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Betöltötted az összes hírt, látogass vissza holnap, hogy ne maradj le!