Zöldterületi kisgép-üzemeltető tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Ha jó kézügyességgel rendelkezik, és emellett legyen szó bármilyen ház körüli munkáról, azt meg tudja csinálni és szeretne ebből megélni, akkor ajánljuk figyelmébe a Zöldterületi kisgép-üzemeltető tanfolyamunkat. Szeretne dolgozni és még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége? Segítünk tervei megvalósításában, ne késlekedjen a jelentkezéssel!

Az elmúlt években jelentős igény merült fel a munkaerő piacon, önkormányzatok, közfoglalkoztatók, egyéb nonprofit szervezetek, gazdasági társaságok részéről kisgépkezelők alkalmazására, akik a települések zöldterületeinek karbantartását, fűnyírást, fák, cserjék gondozását szakmai felügyelet mellett képesek elvégezni.

Engedélyszám: E-000526/2014/ B020
SzPk szám: SzPk-00058-16-20 2 08 1 /1

# /- #zöldterületikisgépüzemeltető #zöldterületikisgépüzemeltetőtanfolyam #zöldterületikisgépüzemeltetőképzés #zöldterületikisgépüzemeltetőtanfolyamról #zöldterületikisgépüzemeltetőoktatás #zöldterületikisgépüzemeltetővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Zöldterületi kisgép-üzemeltető képzés tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
 • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
 • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: foglalkozás-egészségügyi alkalmasság szükséges a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján
 • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
 • Egyéb feltételek: nem szükséges

Célközönség:

 • A zöldterületi kisgép-üzemeltető képzés tanfolyamot ajánljuk:
 • Mindenki számára, a zöldterületi kisgép-üzemeltető képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Zöldterületi kisgép-üzemeltető tanfolyammal kapcsolatos információk

69.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 90 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Zöldterületi kisgép-üzemeltető képzés tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok