Vulkanizálógép kezelő tanfolyam

Avatar
P. Dezső
Avatar
Á. Károly

A tanfolyamról

A vulkanizálógép-kezelő feladata az előformázott, felépített nyers gumitermékek végső alakjának megadása valamint a kívánt mértékben térhálósodott gumiszerkezet kialakítása. Részben önállóan, a munkahelyi vezető irányítása mellett a gépeket, berendezéseket, összetett gépsorokat működteti, a termelő berendezéseket ellenőrzi, és a szükséges mértékű folyamatirányító beavatkozást végrehajtja. Napi munkája során gyakorlottan ellenőrzi a korszerű, digitális folyamatirányító műszerek jelzéseit, az automatizált rendszerek, valamint az előre programozott folyamatirányítású rendszerek működését. Szükség esetén megfelelő beavatkozással biztosítja a technológiák működési paramétereinek betartását.

Elvégzi a hagyományos és digitális naplózási feladatokat, adatokat, adatbázisokat kezel a feladatköréhez tartozó hozzáférési és adatbiztonsági szinten. Tevékenysége során együttműködik a termelésben dolgozó más szakképesítésű – elsősorban gumiipari technikus, illetve gépész – munkatársakkal. Feladata a működő termelő berendezésekhez kapcsolódó tevékenység mellett a napi és időszakos karbantartásokon való közreműködés, a napi karbantartás, és üzembiztonság célját szolgáló ellenőrzések és beavatkozások elvégzése, illetve a nagyjavítások előkészítése a termelő rendszer leállításával, termék kifuttatással, visszahűtéssel és a szükséges mértékű tisztítással. Munkája során a gumiiparra vonatkozó minőségbiztosítási, higiénés, munka- tűz-, környezetvédelmi és biztonságtechnikai szabályokat betartja és alkalmazza.

Szakképesítés sorszáma:07223013
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #Vulkanizálógépkezelő #Vulkanizálógépkezelőtanfolyam #Vulkanizálógépkezelőtanfolyamról #Vulkanizálógépkezelőoktatás #Vulkanizálógépkezelőképzés #Vulkanizálógépkezelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vulkanizálógép kezelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség3: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: Szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Vulkanizálógép kezelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden feldolgozóipar kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vulkanizálógép kezelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

P. Dezső

0/5
15 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Á. Károly

0/5
15 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Vulkanizálógép kezelő tanfolyammal kapcsolatos információk

159.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 150 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Vulkanizálógép kezelő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping