Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam

Avatar
M. Áron
Avatar
H. József

A tanfolyamról

A Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam elvégzése utána, a tanult technológiákat használva, betartva a munka- és tűzvédelmi előírásokat, hegesztéstechnológiai utasítás (WPS) alapján készít hegesztési munkákat fémszerkezeteken. Rajzokat olvasva, a szükséges anyagokat kiválasztva, a munkadarabot előkészítve (vágva, köszörülve, mérve) és összeállítva, a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam által megtanult technológiákat alkalmazva végzi munkáját.

Biztonságosan kezeli a hegesztő-berendezéseket, gázpalackokat, reduktorokat, tömlőket, és magas minőségi szinten, a vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően végzi a munkáját. Végellenőrzést, és munkaközi ellenőrzést végez, valamint további vizsgálatokra előkészíti a munkadarabot. Képes a hegesztési hibákat beazonosítani, kijavítani, és a környezetére is figyel. A Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam által megtanult technológiákat rendeltetésszerűen használja.

A szakember továbbá a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam által megtanult technológiákat alkalmazva, a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyamon megszerzett tudását kamatoztatva, hegeszt fémszerkezeteket a munka- és tűzvédelmi előírások betartásával, hegesztéstechnológiai utasítás (WPS) alapján. A Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam által megtanult technikákat használva, a szükséges anyagokat kiválasztva, a munkadarabot előkészítve (vágva, köszörülve, mérve) és összeállítva, a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam által megtanult technológiákkal dolgozik. Biztonságosan kezeli a hegesztő-berendezéseket, gázpalackokat, reduktorokat és tömlőket, és magas minőségi szinten, a vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően végzi a munkáját. Végellenőrzést, és munkaközi ellenőrzést végez, valamint további vizsgálatokra előkészíti a munkadarabot.

Képes a hegesztési hibákat beazonosítani, kijavítani, és a környezetére is figyel. A Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam által megtanult technológiákat rendeltetésszerűen használja.

Szakképesítés sorszáma: 07153013
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.07.19

# /- #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztő #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztőképzés #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztőtanfolyam #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztőoktatás #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztőtanfolyamról #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztővizsga

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség,
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Volfrámelektródás védőgáas ívhegesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

329.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 360 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök