Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam

Avatar
Ifj. G. Attila
Avatar
Ifj. F. Máté

A tanfolyamról

Szeretnék egy Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyamot elvégezni, mert érdekel a vegyipar és szeretnék olyan munkát végezni, ahol használhatom a tudásomat és az új dolgokat is tanulhatok. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam elvégzése után szeretnék Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikusként dolgozni egy vegyipari üzemben, ahol a rendszerüzemeltetéssel foglalkozhatok. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam segít nekem elsajátítani a szükséges ismereteket és készségeket, hogy a Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus munkakörben helyt tudjak állni. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam résztvevőjeként megtanulhatom a vegyipari folyamatok működését, a rendszerüzemeltetési feladatokat és a biztonsági előírások betartását. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam végzése után szeretnék egy vegyipari üzemben dolgozni, ahol a rendszerüzemeltetéssel foglalkozhatok, és folyamatosan fejlődhetek a szakmámban.

A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam elvégzése után szeretnék egy vegyipari üzemben dolgozni, ahol a rendszerüzemeltetési feladatokat láthatom el. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam megtanít a vegyipari folyamatok működésére, és a biztonsági előírások betartására. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam elvégzése után szeretnék részt venni a vegyipari üzem működésének szabályozásában, és a rendszerüzemeltetési feladatok ellátásában. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam elvégzése után szeretnék a vegyipari üzemben a rendszerüzemeltető szaktechnikus munkakörben helyt állni, ahol folyamatosan fejlődhetek a szakmámban.

A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam elvégzése után szeretnék egy vegyipari üzemben dolgozni, ahol a rendszerüzemeltetési feladatokat láthatom el, és a vegyipari folyamatok működését szabályozhatom. A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam megtanít a rendszerüzemeltetési feladatok ellátására, és a vegyipari folyamatok működésének szabályozására, így a Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam elvégzése után szeretnék egy vegyipari üzemben dolgozni, ahol a rendszerüzemeltető szaktechnikus munkakörben helyt állhatok.

Szakképesítés sorszáma:07115001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikus #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikustanfolyam #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikusképzés #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikustanfolyamról #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikusoktatás #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikusvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: 5 0711 24 08 Vegyész technikus; és 54 524 03 Vegyész technikus, valamint az ezzel ó egyenértékű jogelőd szakképesítések is.
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Ifj. G. Attila

0/5
4 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. F. Máté

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyammal kapcsolatos információk

159.900 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 480 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok