Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam

Avatar
Ifj. F. Máté
Avatar
Ifj. G. Attila

A tanfolyamról

A vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus a vegyész technikusi szakma ráépülő szakképesítése. A szakember az általános technikusi feladatkört meghaladó, elsősorban a folyamat irányított vegyipari termelésben hasznosítható speciális kémiai, gépészeti és irányítástechnikai tudással és képességgel rendelkezik.

Munkája során az üzemvezető vagy kutató mérnök irányítása és útmutatása alapján önálló üzemszervező, üzemvitel elemző és folyamatirányító tevékenységet végez. Középvezetőként a közvetlen munkahelyi beosztottjai munkáját szervezi, és a folyamatos termelést irányítja.

Részt vesz kísérleti gyártások és új technológiák bevezetésében, a számítógéppel irányított termelési folyamatok korszerűsítésében, ipari innovációban. Ipari méréseket végez és információs technológiai eszközökkel értékel. A minőségirányítási feladatok megvalósításában és az auditálási folyamatokban aktívan közreműködik.

Szakképesítés sorszáma:07115001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikus #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikustanfolyam #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikusképzés #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikustanfolyamról #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikusoktatás #vegyiparirendszerüzemeltetőszaktechnikusvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: 5 0711 24 08 Vegyész technikus; és 54 524 03 Vegyész technikus, valamint az ezzel ó egyenértékű jogelőd szakképesítések is.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

  • A Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Ifj. F. Máté

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. G. Attila

0/5
4 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tanfolyammal kapcsolatos információk

159.900 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 480 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Vegyipari rendszerüzemeltető szaktechnikus tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping