Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó tanfolyam

Avatar
Dr. F. Zsolt
Avatar
H. József
Avatar
A. András

A tanfolyamról

A vasúti személykocsik fékberendezéseinek, fékszerkezeteinek karbantartását, vizsgálatát és javítását, valamint a vasúti személykocsik levegőellátó berendezéseinek ellenőrzését, javítását végzi. Műhelyben végrehajtandó feladata az előírt fékvizsgálati mérések elvégzése és bizonylatolása, a központi javításba bevont alkatrészek cseréje. Feladatai körébe tartozik továbbá a vasúti személykocsik pneumatikus berendezéseinek (pl. ajtóműködtetés) ellenőrzése, karbantartása, javítása.

Szakképesítés sorszáma: 07163004
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.09.01

# /- #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartó #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartótanfolyam #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartóképzés #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartótanfolyamról #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartóoktatás #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: vasipari-villamosipari szakmai végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: „vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó” képzéssel és vizsgával rendelkező munkavállaló mellett eltöltött 3 hónap járműszerelői gyakorlat

Célközönség:

  • A Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. F. Zsolt

0/5
25 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

A. András

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó tanfolyammal kapcsolatos információk

104.990 Ft

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó tananyag (jegyzet)
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping